חרדות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדות
    ליאורה
    27/12/2007

שלום רב..
    אני בת 26, לפני כ10 חודשים אבי נפטר ממחלת סרטן.
    הוא היה חולה כ4 שנים,ואיכשהו זה נעשה חלק מהחיים
    לעולם לא האמנתי שבסוף הגרוע מכל יקרה....(יותר נכון לא רציתי)
    היתי מאוד קשורה עליו,וליוויתי אותו ברגעים האחרונים,ספרתי את נשימותיו האחרונות...
    עבר כבר זמן,ואני עדיין לא מאמינה ..לא מעכלת ולא מצליחה לנשום...
    הפכתי להיות אדם אחר לגמרי,אני מאוד אגרסיבית היום,לחוצה,עצובה ומדוכאת...
    יתכן ובבוא היום אני אשלים עם זה ....
    רק שקיימת בעיה גדולה מאוד ,שלפעמיים גורמת לי להרים ידיים .אני סובלת מאז מחרדות מאוד קשות,סיוטים,אני קמה עם זה וכך גם הולכת לישון,אם ואני מצליחה להירדם כמובן.החרדות קשורות באימי ואחי הקטן.אני כל הזמן מציירת תמונות איומות בראש שיקרה משהו.אני לפעמייםמתעוררת והולכת למיטתה לראות אם היא נושמת.זה מלווה אותי בכל יום וכל דקה. אין לי כח יותר...
    פניתי לפסיכיאטר הוא טען שאני סובלת מחרדות קשות,ונתן לי רסיטל עוד לא ניסיתי אותו.משום מה יש לי תחושה שאדם נבון וחזק יכול לעזור לי יותר מהכדור.רק שאני לא יכולה להרשותלעצמי פגישות עם פסיכולוג. בבקשה תעזור לי ...אני כל כך עייפה ומרוסקת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לליאורה

ד''ר חיים היילפרין
    31/12/2007

את חייבת לטפל בעצמך, וחבל שהעלות הגבוהה מונעת ממך לגשת לטיפול! את יכולה לקבל טיפול פסיכולוגי גם באחת מהתחנות לבריאות הנפש (בחינם) או דרך קופת החולים בה את חברה (בתשלום מסובסד של כמאה ₪ למפגש).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו