עכשיו הבנתי יותר את עצמי בנוגע

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• עכשיו הבנתי יותר את עצמי בנוגע
    שלום
    26/04/2011

להרגשה הרעה.עכשיו הבנתי שההרגשה הרעה לא הייתה מהדיבור הפנימי שלי עם עצמי,אלא מהמחשבות שלי.המחשבות שלי הן אלו שגרמו ועדיין גורמות לי להרגיש רע.המחשבות הן שהקול הפנימי שלי הוא בעצם מישהו אחר,ובנוסף שמישהו אחר חי בתוכי,ושהגוף שלי נחלק בין שני אנשים,אני ועוד מישהו.ומהסיבה שקראתי שבפיצול אישיות יש לדמות החדשה גם גיל וגם שם אחר,אז זה מה שקרה.פתאום קפץ לי שם וגיל לראש,וזאת כאילו הדמות שחיה בתוכי...עכשיו אני יותר מפחד,אבל מבין את עצמי.המחשבה הזאת שהדמות שכביכול יצרתי(מה שקפץ לי לראש היה 28 ורונן סתם לא יודע למה)חיה בתוך הגוף שלי גורמת לי להרגיש רע,אני כביכול מדמיין דמות שמסתכלת עליי ורוצה לחיות בתוך הגוף שלי.
    אשתדל לפנות לטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עכשיו הבנתי יותר את עצמי בנוגע - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    27/04/2011

טוב מאד, ושיהיה בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפי מה שרשמתי פה לדעתך זו החרדה

שלום
    27/04/2011

מהמחלה או המחלה עצמה(פיצול אישיות)?
    ובנוסף,אם תפסיק החרדה מזה,כדאי לדעתך עדיין ללכת לטיפול מצורת המחשבות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפי מה שרשמתי פה לדעתך זו החרדה - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    28/04/2011

זה החרדה, שלום; וכן, כדאי לך לגשת לטיפול. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו