מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהלילך29/04/2011
יש לי בעיה שאני רגישה מאוד למגע [ יש לי חרדות כשאר מתקרבים אליי יותר מדי ] ואני רגישה לרעש [ יש מצבים שבהם אני נמצאת בסביבה רועשת ואח"כ שאני מנסה לישון אני לא מצליחה ] . בחצי שנה האחרונה נכנסתי ממש לדיכאון [ נפרדתי מבן הזוג שלי , וגיליתי דברים איומים על אחד מבני משפחתי ] , אני בוכה מכל דבר קטן ובעצם מבלה את רוב שעות היום בבכי . מה אני יכולה לעשות בשביל לצאת מהמצב הזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עזרה - תגובה
ד''ר אודי אורן01/05/2011ללילך שלום,
אני מתרשם שאת סובלת הן ממצב מתמשך והן מבעיה אקוטית.
אנא פני להתייעצות אצל איש מקצוע. ברור לי שתוכלי לקבל עזרה שתקל עלייך.
טיפול תוכלי לקבל דרך קופת החולים שלך, ואני ממליץ לך לבקש מטפל המתמחה ב-EMDR או בטיפול התנהגותי - קוגניטיבי.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביררתי ..
לילך15/05/2011ביררתי בקופ"ח [ אני נמצאת במכבי ] והם לא בדיוק הבינו על מה אני מדברת . מה אני אמורה להגיד להם [ הם לא ידעו אפילו שיש דבר כזה EMDR ]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ביררתי .. - תגובה
ד''ר אודי אורן16/05/2011ללילך שלום,
בקשי לדבר עם פסיכולוג או פסיכיאטר או עובד סוציאלי קליני. לא יכול להיות שאנשי מקצוע בתחום בריאות הנפש לא יגעו מה זה טיפול EMDR או מה זה טיפול התנהגותי - קוגניטיבי.
בקשי מהם להפנות למישהו ברשימת המטפלים של מכבי שמתמחה באחת מהשיטות האלו.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלילך יקרה
יפעת16/05/2011נכון שעכשיו הכל נראה לך גרוע ולא נעים:
1. לא נראה לי שאת זקוקה לפסיכיאטר, ישנו טיפול פסיכותרפי שמבוצע על ידי פסיכיאטר מומחה שיכול מאוד לעזור כי לא מדובר רק בטיפול תרופתי אלא גם בטיפול ריגשי.
2.תחשבי לפחות כל יום מחשבה חיובית אחת ותראי שהיא גוררת מחשבות חיוביות אחרות ופתאום תחושי אנגיות חיוביות....
בהצלחה רבה חמודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)