שלום,

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• שלום,
    שלום
    29/04/2011

לפני 2 יומיים בערך דיברתי אתכם על החרדה מפיצול אישיות וכו'.עכשיו החרדה הזו עברה לי פתאום,וחזרה לי חרדה באמת קשה שגורמת לי לכאבים בכל הגוף(הרגשה של אי-נוחות וכן ששורף לי בעיקר ברגליים ובידיים).זו בסה"כ מחשבה אחת,אך קשה מאוד.המחשבה שלי היא שאני כל בני האדם,ושאני כל ההיסטוריה של בני אדם,ולכן אני מכיל בתוכי את כל המחלות שקיימות בעולם(ואני מכיר יחסית הרבה),את כל הפחדים שקיימים בעולם ואת כל הפחדים שהיו לי בעבר,שאני מכיל את כל המעשים(עשיתי את כל המעשים וכל המעשים נעשו עליי),בקיצור שאני הכל.עכשיו כשאני חושב את המחשבה הזו,פתאום כל הגוף שלי מתחיל לכאוב כי אז אני נזכר במיליון מחשבות שהיו לי בעבר ובהמון מחלות ופחדים,ושכולם תקפים לגביי עכשיו.למרות שאין זה קורה במציאות באמת,בגלל המחשבה אני מרגיש ממש רע,כאילו שאני באמת חולה בכל המחלות,עשיתי את כל המעשים,יש לי את כל הפחדים גם שלי וגם מהעבר,ובנוסף יש לי דבר כזה שגם כל הדברים שאמרתי או שאנשים חושבים תקפים לגביי,או מחשבה ששום דבר לא טוב(שכל דבר שקיים הוא לא טוב,ואז אני מתחיל לעשות חלוקות לצבעים,צורות,דברים שקשורים לגוף האדם ועוד),ואני פשוט לא יודע מה לעשות.הפחד היחידי שלי הוא שבאמת יתחילו לי הפחדים שקיימים בעולם,שאני יודע עליהם.
    אני לא יודע,אני עובר מנושא לנושא,יש לי כנראה OCD והיפוכונדריה אם זה עוזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום,

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום, - תגובה

ד''ר אודי אורן
    01/05/2011

שלום רב,
    אני ממליץ לך לפנות לייעוץ אצל איש מקצוע.
    כל קופת חולים נותנת את השירות הזה.
    פנה לרופא המשפחה שלך או לשירות קביעת תורים ובקש לדבר עם פסיכולוג או פסיכיאטר.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו