מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחד חרדה טיסותאמנדה30/04/2011
שלום,
אני צריכה עזרה דחופה כדי להבין מה לעשות..
לפני שנה טסתי פעם ראשונה לטורקיה-טיסה קצרה.
בהלוך מאוד התרגשתי ואפילו מאוד התלהבתי מהטיסה ולא הייתה שום בעיה.
בחזור הייתה מישהי שהכרנו בטיול שישבה מושב לפני שהרגישה לא טוב והתחילה
להילחץ ולבכות והיא טסה הרבה..בהתחלה לא התייחסתי אליה(אני לא מתרגשת ונלחצת מכל דבר) אך בהמשך הרבה אנשים באו אליה וניסו להרגיע אותה ולתת לה כדור להרגעה..
ופתאום זה התחיל להשפיע עליי..
התחלתי להילחץ בפתאומיות ולהרגיש שאין לי אויר וקשה לי לנשום למזלי היו אנשים טובים שישבו לידי וניסו כל הטיסה להרגיע אותי הביאו לי לשתות ולאכול ואפילו הלכתי במטוס כדי לא לחשוב על זה אבל זה לא עזר נלחצתי עוד יותר וכך גם לא היה לי אויר וקושי לנשום פחדתי שיכול לקרות משהו מהחוסר אויר ורק הרגשתי חנוקה ושאני חייבת לצאת מהמטוס..
מאז, היו לפעמים מקרים שבאוטובוס או רכבת הרגשתי שאין לי אויר ואני צריכה לצאת משם..לפעמים אני מנסה להתאפק עד סוף הנסיעה ולהרגיע את עצמי שאני יכולה לצאת בכל רגע אבל זה לא כמו מטוס..היום זה פחות מלווה אותי כי אני עובדת על עצמי פסיכולוגית בכל נסיעה
מאז, אני מפחדת לטוס וזה מאוד מתסכל אותי כי כולם מסביבי טסים לטיול שאחרי הצבא ואני לא מצטרפת בגלל הפחד הזה מהטיסה הקודמת...
מה אני יכולה לעשות?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פחד חרדה טיסות - תגובה
ד''ר חיים היילפרין01/05/2011גשי למספר פגישות אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)