פחד חרדה טיסות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• פחד חרדה טיסות
    אמנדה
    30/04/2011

שלום,
    אני צריכה עזרה דחופה כדי להבין מה לעשות..
    לפני שנה טסתי פעם ראשונה לטורקיה-טיסה קצרה.
    בהלוך מאוד התרגשתי ואפילו מאוד התלהבתי מהטיסה ולא הייתה שום בעיה.
    בחזור הייתה מישהי שהכרנו בטיול שישבה מושב לפני שהרגישה לא טוב והתחילה
    להילחץ ולבכות והיא טסה הרבה..בהתחלה לא התייחסתי אליה(אני לא מתרגשת ונלחצת מכל דבר) אך בהמשך הרבה אנשים באו אליה וניסו להרגיע אותה ולתת לה כדור להרגעה..
    ופתאום זה התחיל להשפיע עליי..
    התחלתי להילחץ בפתאומיות ולהרגיש שאין לי אויר וקשה לי לנשום למזלי היו אנשים טובים שישבו לידי וניסו כל הטיסה להרגיע אותי הביאו לי לשתות ולאכול ואפילו הלכתי במטוס כדי לא לחשוב על זה אבל זה לא עזר נלחצתי עוד יותר וכך גם לא היה לי אויר וקושי לנשום פחדתי שיכול לקרות משהו מהחוסר אויר ורק הרגשתי חנוקה ושאני חייבת לצאת מהמטוס..
    מאז, היו לפעמים מקרים שבאוטובוס או רכבת הרגשתי שאין לי אויר ואני צריכה לצאת משם..לפעמים אני מנסה להתאפק עד סוף הנסיעה ולהרגיע את עצמי שאני יכולה לצאת בכל רגע אבל זה לא כמו מטוס..היום זה פחות מלווה אותי כי אני עובדת על עצמי פסיכולוגית בכל נסיעה
    מאז, אני מפחדת לטוס וזה מאוד מתסכל אותי כי כולם מסביבי טסים לטיול שאחרי הצבא ואני לא מצטרפת בגלל הפחד הזה מהטיסה הקודמת...

מה אני יכולה לעשות?????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד חרדה טיסות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד חרדה טיסות - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    01/05/2011

גשי למספר פגישות אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו