מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה?עדי05/05/2011
שלום רב,שמי עדי בת 30,לפני חודש עברתי תקופה לא טובה מבחינה בריאותית היה לי כאבים בבית חזה,ולאחר בדיקות מגוונות התשובה של MRI היתה לסיכום רושם של תהליך דלקתי כלשהו לא זוכרת בדיוק,מאז אני בפחד תמידי כל דבר שכואב לי אני נתקפת פחד שאולי יש לי מחלה,אני כבר באי שקט תיגדי,אני לפעמים לוקחת לורייון שקצת עוזר ,יש לי לפעמים תחושת לחץ בשד,זה נורמלי?האם זה חרדה?
אני כבר לא מתפקדת, אני כל הזמן בפחד.
למי לפנות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חרדה? - תגובה
ד''ר אודי אורן05/05/2011לעדי שלום,
התגובה שאת מתארת היא תגובה טיפוסית של אדם שחווה ארוע מלחיץ/מפחיד/טראומטי. כל דבר שמזכיר לך את הארוע גורם לתגובות שאיפיינו את הארוע עצמו, למרות שהארוע כבר הסתיים.
אני ממליץ לך לפנות לטיפול ממוקד בחרדה שיוכל לעזור לך בסבירות גבוהה ביותר להתגבר על החרדות, ולהחזיר אותך למצב של תפקוד רגיל.
הטיפול המומלץ הינו EMDR ו/או טיפול התנהגותי - קוגניטיבי.
תוכלי למצוא מטפלים באזור מגורייך דרך המרכז הישראלי ל-EMDR.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)






.jpg)
.jpg)

