הי יש לי משהו שמאוד מטריד אותי

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• הי יש לי משהו שמאוד מטריד אותי
    בן 30
    09/05/2011

כל הזמן לפניי שיש לי משהו (יום הולדת או רעיון עבודה או מסיבה) אז אני מאוד לפניי זה בלחץ במתח בחרדה אני יום לפניי זה לא ישן לא אוכל חושב תמיד מה יהיה למשל עכשיו זה קורה לי לפניי מסיבות עצמאות שאני יוצא מאתמול אני בלחץ ומתח לא אוכל מת מעייפות ולא נירדם מה לעשות?? אני לוקח סוליאן אבל זה לא עוזר זה מאוד מאוד מטריד ומשגע אותי כבר המון המון שנים תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי יש לי משהו שמאוד מטריד אותי - תגובה

ד''ר אודי אורן
    10/05/2011

שלום רב,
    אתה מתאר תבנית ארוכת שנים של מתח וחרדה מפני ארועים שמלחיצים אותך.
    מכיוון שלסוליאן יש תופעות לוואי שונות אני מציע שתתייעץ עם הפסיכיאטר העוקב אחרי מתן התרופה. אם לא מדובר בתופעת לוואי אני ממליץ לך לפנות למטפל המתמחה בטיפול ממוקד בחרדות. מטפלים התנהגותיים קוגניטיביים ומטפלי EMDR יוכלו לעזור לך להתמודד עם הבעיה.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך איפה אני

בן 30
    11/05/2011

יכול למצוא חינם מטפלים התנהגותיים קוגניטיביים ומטפלי EMDR ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך איפה אני - תגובה

ד''ר אודי אורן
    11/05/2011

שלום,
    אני מבין שאתה מחפש טיפול בחינם. אתה יכול לנסות מטפלים בשירותי בריאות הנפש של משרד הבריאות. לרוב קופות החולים יש שירותי בריאות נפש.
    מטפלים בתשלום תוכל למצוא באתר של אי"טה או באתר של עמותת EMDR ישראל. כמו כן תוכל להתקשר לטלפון של המרכז הישראלי ל- EMDR.
    בהצלחה,
    אודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך אבל אני

בן 30
    12/05/2011

מטופל אצל פסיכולוג וזה לא ממש עוזר לי מה זה EMDR? ואיפה אני יכול למצוא כזה בחינם? אשמח לטל של מקום כזה ולדעת מה זה EMDR תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך אבל אני - תגובה

ד''ר אודי אורן
    12/05/2011

שלום,
    ממליץ לך לנהל שיחה פתוחה עם הפסיכולוג שלך לגבי מה שקורה בטיפול.
    לא בטוח שתוכל למצוא את הטיפול בחינם אבל אתה יכול לנסות במקומות שהיזכרתי במייל הקודם. באתר של עמותת EMDR ישראל תמצא הסבר מפורט.
    בהצלחה,
    אודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך תן לי בבקשה שוב תמייל

בן 30
    14/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך תן לי בבקשה שוב תמייל - תגובה

ד''ר אודי אורן
    15/05/2011

שלום,
    אני לא מבין את הקשה. חפש בכל המיילים הקודמים שכתבתי לך שמופיעים באתר.
    בהצלחה,
    אודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו