מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הי יש לי משהו שמאוד מטריד אותיבן 3009/05/2011
כל הזמן לפניי שיש לי משהו (יום הולדת או רעיון עבודה או מסיבה) אז אני מאוד לפניי זה בלחץ במתח בחרדה אני יום לפניי זה לא ישן לא אוכל חושב תמיד מה יהיה למשל עכשיו זה קורה לי לפניי מסיבות עצמאות שאני יוצא מאתמול אני בלחץ ומתח לא אוכל מת מעייפות ולא נירדם מה לעשות?? אני לוקח סוליאן אבל זה לא עוזר זה מאוד מאוד מטריד ומשגע אותי כבר המון המון שנים תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הי יש לי משהו שמאוד מטריד אותי - תגובה
ד''ר אודי אורן10/05/2011שלום רב,
אתה מתאר תבנית ארוכת שנים של מתח וחרדה מפני ארועים שמלחיצים אותך.
מכיוון שלסוליאן יש תופעות לוואי שונות אני מציע שתתייעץ עם הפסיכיאטר העוקב אחרי מתן התרופה. אם לא מדובר בתופעת לוואי אני ממליץ לך לפנות למטפל המתמחה בטיפול ממוקד בחרדות. מטפלים התנהגותיים קוגניטיביים ומטפלי EMDR יוכלו לעזור לך להתמודד עם הבעיה.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך איפה אני
בן 3011/05/2011יכול למצוא חינם מטפלים התנהגותיים קוגניטיביים ומטפלי EMDR ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה לך איפה אני - תגובה
ד''ר אודי אורן11/05/2011שלום,
אני מבין שאתה מחפש טיפול בחינם. אתה יכול לנסות מטפלים בשירותי בריאות הנפש של משרד הבריאות. לרוב קופות החולים יש שירותי בריאות נפש.
מטפלים בתשלום תוכל למצוא באתר של אי"טה או באתר של עמותת EMDR ישראל. כמו כן תוכל להתקשר לטלפון של המרכז הישראלי ל- EMDR.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך אבל אני
בן 3012/05/2011מטופל אצל פסיכולוג וזה לא ממש עוזר לי מה זה EMDR? ואיפה אני יכול למצוא כזה בחינם? אשמח לטל של מקום כזה ולדעת מה זה EMDR תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה לך אבל אני - תגובה
ד''ר אודי אורן12/05/2011שלום,
ממליץ לך לנהל שיחה פתוחה עם הפסיכולוג שלך לגבי מה שקורה בטיפול.
לא בטוח שתוכל למצוא את הטיפול בחינם אבל אתה יכול לנסות במקומות שהיזכרתי במייל הקודם. באתר של עמותת EMDR ישראל תמצא הסבר מפורט.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך תן לי בבקשה שוב תמייל
בן 3014/05/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה לך תן לי בבקשה שוב תמייל - תגובה
ד''ר אודי אורן15/05/2011שלום,
אני לא מבין את הקשה. חפש בכל המיילים הקודמים שכתבתי לך שמופיעים באתר.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)