שלום לכולם....

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• שלום לכולם....
    מוטי
    15/05/2011

קודם כל אני רוצה להגיד לכם שאני פעם ראשונה מתכתב בפורום הזה וקראתי המון דברים שדברו אליי כמעט ואשמח לקבל את העזרה ואת ההצעות של כולם ...אני סובל מהתקפי חרדה קרוב לשנה וזו הרגשה מאוד קשה ובפעם הראשונה שקרה לי אני חשבתי שזהו אני מת עכשיו נורא פחדתי לא ידעתי מה קורה ואחרי זמן קצר ההרגשה הזו חלפה וזה קרה שוב ושוב עד כדי כך הזמנתי אמבולנס הביתה ושעשו את כל הבדיקות אמרו שאתה בסדר אין לך כלום ...אמרתי מה זה אין לי כלום אני מרגיש שאני מת עד שהבנתי שזה התקפי חרדה את האמת זה מאוד קשה וכל פעם שקורה אני מרגיש אותם רגשות והכי קשה זה שאני חושב שאני מת עוד שניות..אני רוצה להיפטר מהרגשות האלה לא יודע מה לעשות באמת זה נורא קשה גם כן משפיע על כל מי שמסביבי כבר אין לי כוח אין.....תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכולם....

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לכולם.... - תגובה

ד''ר אודי אורן
    15/05/2011

למוטי שלום,
    בקשת עזרה היא צעד ראשון להתמודדות עם חרדות. קשה מאד לעשות זאת לבד.
    אני ממליץ לך לפנות לטיפול כדי למנוע את השתרשות הבעיה והמשך השפעתה עליך ועל הסובבים אותך. הטיפולים המומלצים הם EMDR וטיפול התנהגותי - קוגניטיבי. תוכל למצוא מטפלים המתמחים בהם בקופות החולים, באתר אי"טה ובאתרי עמותת והמרכז הישראלי ל-EMDR.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו