מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום לכולם....מוטי15/05/2011
קודם כל אני רוצה להגיד לכם שאני פעם ראשונה מתכתב בפורום הזה וקראתי המון דברים שדברו אליי כמעט ואשמח לקבל את העזרה ואת ההצעות של כולם ...אני סובל מהתקפי חרדה קרוב לשנה וזו הרגשה מאוד קשה ובפעם הראשונה שקרה לי אני חשבתי שזהו אני מת עכשיו נורא פחדתי לא ידעתי מה קורה ואחרי זמן קצר ההרגשה הזו חלפה וזה קרה שוב ושוב עד כדי כך הזמנתי אמבולנס הביתה ושעשו את כל הבדיקות אמרו שאתה בסדר אין לך כלום ...אמרתי מה זה אין לי כלום אני מרגיש שאני מת עד שהבנתי שזה התקפי חרדה את האמת זה מאוד קשה וכל פעם שקורה אני מרגיש אותם רגשות והכי קשה זה שאני חושב שאני מת עוד שניות..אני רוצה להיפטר מהרגשות האלה לא יודע מה לעשות באמת זה נורא קשה גם כן משפיע על כל מי שמסביבי כבר אין לי כוח אין.....תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלום לכולם.... - תגובה
ד''ר אודי אורן15/05/2011למוטי שלום,
בקשת עזרה היא צעד ראשון להתמודדות עם חרדות. קשה מאד לעשות זאת לבד.
אני ממליץ לך לפנות לטיפול כדי למנוע את השתרשות הבעיה והמשך השפעתה עליך ועל הסובבים אותך. הטיפולים המומלצים הם EMDR וטיפול התנהגותי - קוגניטיבי. תוכל למצוא מטפלים המתמחים בהם בקופות החולים, באתר אי"טה ובאתרי עמותת והמרכז הישראלי ל-EMDR.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)