טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בוקר טוב .. וזה נכון .. אבל אני כמעט וכל יום עוסקת בזה או שנתקעת בזה כשזה נכנס או שלא נכנסת לזה ברגע שזה נכנס וחושבת על דברים אחרים ברגע שזה נכנס ומרגישה הכי טוב שיש ויש ימים שאני גם מנסה שלא להכנס ופתאום זה קשה כבר חודשים עם לא יותר שאני מפחדת וזה בכלל לא קורה ואני לא עולה לישון מרוב פחד שלא אקום בבוקר וכשאני קמה אני שוב אומרת לעצמי ואם זה יקרה עכשיו אני כבר לא מצליחה להבין את זה ואתה חושב ששיחות יעזרו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד