חרדת מחלות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדת מחלות
    עדי
    19/05/2011

שלום רב,בת 30,לפני חודשיים עברתי תקופה קשה מבחינה רפואית,היו לי כאבים בבית החזה,ולאחר בדיקות מגוונות בתשובה של MRI נכתב תהליך דלקתי כלשהו ,כנראה סינדרום סאפו,נבהלתי נורא ונכנסתי לאנטרנט שם כתוב שזו מחלה נדירה שלוקחים תרופות כל החיים ושאנשים ממש סובלים,הייתי אצל ראומטולוג שממש לא התרגש ואמר שאצלי הביוטי לסאפו הוא בדלקת מקומית ושזה יעבור לי ונתן זריקה ואמר לחזור לביקורת,בפורומים אנשים רק סובלים היתכן שאני כבר לא סובלת?,ומאז אני לא שקטה כל כאב קטן שיש לי אני בפחד איום שאולי יש לי מחלה קשה,אני מסתובבת כל היום בפחד ולא מתפקדת,אני בטיפול אצל פסיכולוגית שלא כל כך נראה שעוזר לי,מה לעשות איך לצאת מזה,אני ממש נהפכתי להיפוכנדרית.האם זו חרדה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדת מחלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדת מחלות - תגובה

ד''ר אודי אורן
    19/05/2011

לעדי שלום,
    את סובלת מחרדה בעקבות ארוע מפחיד/טראומתי.
    כמובן שחשוב שתמשיכי להיות במעקב רפואי, אבל טיפול פסיכולוגי ממוקד יוכל לעזור לך להתמודד טוב יותר עם המצב.
    אם את מרגישה שהטיפול הפסיכולוגי לא עוזר, דברי עם הפסיכולוגית שלך על כך. על תתביישי ! אני ממליץ לשאול אותה מה התכנית של הטיפול, מתי היא מצפה שתחושי הקלה, ומתי היא תגיד שהטיפול לא עוזר אם לא תחושי הקלה.
    הטיפול המומלץ למצבים מהסוג שאת מתארת הוא טיפול ממוקד בטראומה כמו EMDR או טיפול התנהגותי - קוגניטיבי.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו