מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדות קשות שלא עוברות סכיזואפקטיב..חסוי20/05/2011
שלום אני בחור בן 25 וחצי סובל כבר 8 שנים מתקופת התחלת הצבא עברתי טארומה באזרחות איום על חיי טופלתי באינספור כדורים מכל המשפחות שום כדור לא מוריד תחרדות אושפזתי מספר פעמים אל ללא הטבה באישפוז האחרון קבעה הרופא שפרץ לי סכיזואפקטיב כיום אני מטופל בסרקוואל 800XR פרפנאן 12 מ"ג ולוקח לוריוונים ..אבל לא רוצה ליתלות בכדורי הרגעה כי עברתי גמילות קשות מקלונקסים וכאלה ....המצב הוא כך שלא נגמר החרדות ושום כדור לא עוזר הייתי אצל פסיכולוגים ולא עוזר לי וגם שום כדור לא עוזר 1..אשמח לדעת אם יצאו כדורים חדשים בשביל הבעייה הזאת ?
2.מה עושים במצב כזה שאף כדור לא עוזר
3.למה לא נגמר החרדות ? ומה זה החרדות האלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חרדות קשות שלא עוברות סכיזואפקטיב.. - תגובה
ד''ר חיים היילפרין21/05/2011ללא היכרות מעמיקה איתך ועם בעיותיך - כמו זו שיש, אני מניח, לפסיכיאטרים ולפסיכולוגים שטיפלו או מטפלים בך - לא ניתן לתת מענה רציני לשאלותיך. הפנה את השאלות למטפלים שלך, ואם אינך שבע רצון מתשובותיהם, גש לקבל דעה נוספת ממומחה חיצוני לאחר ראיון אינטייק מסודר ועיון בתיעוד ההיסטוריה הרפואית שלך. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני הבחור עם החרדות מהתאריך 20לחודש
חסוי23/05/2011השאלה שלי היא האם שמעתם על פסיכאטר מצפת בשם אלכסנדר מיזרוחין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אני הבחור עם החרדות מהתאריך 20לחודש - תגובה
ד''ר חיים היילפרין24/05/2011לא, לא שמעתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך יכול להיות דבר כזה בחיים
חסוי23/05/2011איך יכול להיות דבר כזה בחיים הייתי מאושפז במחלקה הרופא מנהלת מחלקה עוד קבעה שיש לי סכיזואפקטיב, והלכתי לפרופסור גדול הוא אומר שבכלל אין לי סוג של מחלה ושום סכיזואפקטיב אלא יש לי הפרעת חרדה כפייתית קשה ובמשך 3 שנים מאז שהשתחררתי משנים לי כל מיני תרופות נגד "המחלה" שאין אותה בכלל. עכשיו אני מבין מה זה פסיכאטריה, אשכרה נותנים לנו שמות כמו כלבים שזה לא נכון בכלל. עזבו את היסורים והסבל ועוגמת הנפש.
1. שאלתי האם קיים דבר כזה שגורמים עוול לבן אדם ועוד מנהלת מחלקה זה פשוט עלילה אני שוקל לתבוע אותה על עוגמת נפש.......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איך יכול להיות דבר כזה בחיים - תגובה
ד''ר חיים היילפרין24/05/2011לפי תאורך, כן, זה קיים. ושיהיה בהצלחה עם התביעה, הטיפול ובכלל...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי
ירון24/05/2011אהובי אל תדאג יהיה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)