טופס הצהרת בריאות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• טופס הצהרת בריאות
    ירון
    24/05/2011

לפני שנתיים עברתי משבר נפשי שהתאפיין בחרדות ומצב רוח מדוכדך.
    כיום מצבי די יציב ונוטל 0.5 צירפלקס ובתקווה להגמל לחלוטין.
    אבל יש בי חשש אחד בקשר לעבודה. אני צריך למלות טופס הצהרת בריאות אצל רופא המשפחה ומצוין בתיקי הרפואי שאני צורך צירפלקס 0.5 וסובל מהפרעת חרדה למרות שאני מרגיש ברוך השם כבר טוב. מצוין בטופס סעיף של האם יש לאדם הפרעה נפשית? ואני חושש שהוא ירצה לסמן קטגוריה זו דבר שיחסל את סיכויי למצוא עבודה בכל תחום בו מבקשים הצהרת בריאות.מה עלי לעשות? והאם ניתן למחוק סעיף זה מתיקי הרפואי?.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טופס הצהרת בריאות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טופס הצהרת בריאות - תגובה

ד''ר חיים היילפרין
    25/05/2011

אני לא מכיר דרך למחוק נתונים מתיק רפואי, אך אתה יכול לבקש מהרופא לציין שכעת אינך סובל מהפרעה נפשית (או בפועל פשוט לא לציין בטופס שיש הפרעה נפשית, למרות שאתה עדיין צורך את התרופה). גם כך, היסטוריה של הפרעת חרדה אינה "מחסלת את הסיכוי למצוא עבודה". מקומות עבודה פוטנציאליים וגם השב"כ (לגבי סיווג בטחוני) מתקשרים אלי באופן רוטיני לשאול אודות מטופלים שדיווחו על היותם בטיפול אצלי; ברוב המוחלט של המקרים נתתי את המלצתי החמה ...והם התקבלו לעבודה. אז שיהיה בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו