מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טופס הצהרת בריאותירון24/05/2011
לפני שנתיים עברתי משבר נפשי שהתאפיין בחרדות ומצב רוח מדוכדך.
כיום מצבי די יציב ונוטל 0.5 צירפלקס ובתקווה להגמל לחלוטין.
אבל יש בי חשש אחד בקשר לעבודה. אני צריך למלות טופס הצהרת בריאות אצל רופא המשפחה ומצוין בתיקי הרפואי שאני צורך צירפלקס 0.5 וסובל מהפרעת חרדה למרות שאני מרגיש ברוך השם כבר טוב. מצוין בטופס סעיף של האם יש לאדם הפרעה נפשית? ואני חושש שהוא ירצה לסמן קטגוריה זו דבר שיחסל את סיכויי למצוא עבודה בכל תחום בו מבקשים הצהרת בריאות.מה עלי לעשות? והאם ניתן למחוק סעיף זה מתיקי הרפואי?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טופס הצהרת בריאות - תגובה
ד''ר חיים היילפרין25/05/2011אני לא מכיר דרך למחוק נתונים מתיק רפואי, אך אתה יכול לבקש מהרופא לציין שכעת אינך סובל מהפרעה נפשית (או בפועל פשוט לא לציין בטופס שיש הפרעה נפשית, למרות שאתה עדיין צורך את התרופה). גם כך, היסטוריה של הפרעת חרדה אינה "מחסלת את הסיכוי למצוא עבודה". מקומות עבודה פוטנציאליים וגם השב"כ (לגבי סיווג בטחוני) מתקשרים אלי באופן רוטיני לשאול אודות מטופלים שדיווחו על היותם בטיפול אצלי; ברוב המוחלט של המקרים נתתי את המלצתי החמה ...והם התקבלו לעבודה. אז שיהיה בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)