מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדההיי28/05/2011
החרדה חזרה.הפעם זה שוב פעם מהזהות המגדרית.נזכרתי בפחד שלי מה"מחלה" הזו פעם.בגלל ששמעתי שיר של דנה אינטרנשיונל,התחלתי לפחד מזה וקראתי על הסימפטומים של זה מרוב הפחד.פתאום התחלתי כאילו להציב את הסימפטומים של המחלה על עצמי,ועכשיו אני פתאום מרגיש שכאילו זה באמת קורה לי.אני מאוד חושש שזה יקרה לי,ושאני יהיה כזה,ובגלל זה אני מרגיש לחץ מהיותי בן(אגב זה התחיל אתמול).מה שקורה הוא שפתאום יש לי הרגשה שאני כביכול לא שייך לעצמי,שאני הפוך מהיותי בן,ושרק להיות בת יהיה לי טוב.ואז אני מדמיין את עצמי בתור בת,ופתאום אני מרגיש כאילו שאני רוצה,למרות שאני מאוד אוהב להיות בן.אבל החרדה מזה היא גדולה מאוד:אני מרגיש את התחושה הזו שאני "כלוא" בתוך הגוף שלי ושאני חייב לצאת ממנו.
והבעיה כאן היא שאני פשוט מרגיש שזה קורה לי, אני פשוט מרגיש כאילו שאני באמת רוצה להפוך לבת ושאני לא אוהב את היותי בן.אני ממש מרגיש את זה חזק,כאילו שאני לא שייך לגוף שלי.וזה התחיל מחרדה מה"מחלה" הזו,מאתמול בערב.כאשר יש לי את התחושה הזו,ועוברת לי המחשבה שאני אהפוך לבת או שאני כבר בת,אני מרגיש כאילו בא לי,כאילו מתחשק לי ויתאים לי עכשיו להיות בת(למרות שבפועל אני יודע שזה לא באמת כך,כי אני אוהב להיות בן וכיף לי עם זה,פשוט בגלל החרדה והמחשבות אני מרגיש שהכל קורה לי).אגב,כשאני שוכח מזה,אז זה עובר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חרדה - תגובה
ד''ר חיים היילפרין29/05/2011פנה לפסיכולוג המטפל בחרדות בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)