מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדת נהיגהאתי31/05/2011
שלום רב....
אני נוהגת כבר כעשרים שנה רק בתחום העיר....ונמנעת מלנסוע בכבישים מהירים. עד עכשיו זה לא הפריע לי. לפני כחודשיים אימי חלתה בסרטן והייתי חייבת לנסוע מחוץ לעיר.
כבר כמה פעמים שתוקפות אותי במהלך הנסיעה חרדות שמתבטאות בהזעה בידיים, לחץ נוראי ופחד שמשהו איום ונורא עומד לקרות. אני בת 40 ומעולם לא קרה לי דבר כזה.
האם אני משתגעת? כשספרתי על כך לבעלי, משפחתי וחברותי הם לא התייחסו ברצינות ואמרו שזה יעבור..מה קורה לי??? זה מפחיד אך אין לי ברירה, אני חייבת לנסוע ולסעוד את אימי..האם אני מסוכנת לציבור? מה עושים כדי להפחית את החרדה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חרדת נהיגה - תגובה
ד''ר אודי אורן01/06/2011לאתי שלום,
את לא משתגעת אלא סובלת מהפרעת חרדה נפוצה (פובית נהיגה).
כאשר אדם הסובל מפוביה נאלץ להתמודד עם גורם הפחד, מתעוררת לא פעם תגובה קשה בדמות התקף חרדה (פניקה).
אינך מסוכנת לציבור אך אין ספק שנהיגה במצב חרדה היא בעייתית הן לנהג והן לסביבתו.
אני ממליץ לך בחום לפנות לטיפול ממוקד בבעיה ממנה את סובלת. כל מטפל התנהגותי - קוגניטיבי ו/או מטפל EMDR יוכל לעזור לך.
תוכלי למצוא מטפלים כאלו באתר אי"טה או באתר עמותת EMDR - ישראל.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)