מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה לפני הרצאהיעל02/06/2011
שלום רב,
בעוד כמה ימים אני אמורה להרצות בפני פורום אנשי מקצוע מתחומי והתחלתי להרגיש חרדה ופחד מהאירוע - שאתעלף, שארעד, שדבריי לא יהיו מאורגנים ועוד.
זוהי חוויה ראשונה עבורי - גם הפורום הנ"ל וגם החרדה העמוקה.
קרה לי בעבר שחששתי, אבל לא בכזו עוצמה. סמכתי על עצמי ועכשיו פחות בגלל אופי המפגש ופורום האנשים.
אני לא יודעת מה לעשות.... בבקשה עזור לי.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חרדה לפני הרצאה - תגובה
ד''ר חיים היילפרין03/06/2011חשוב שתביני שההתרגשות והלחץ שאת חווה הם טבעיים ונורמליים לגמרי בנסיבות שאת מתארת - ומסיבה זו חשוב ביותר שתתני להם לגיטימציה מלאה (ולא תראי בהם עדות לבעיה נפשית, למשל). היי פתוחה וחופשייה לגמרי עם ביטויי המתח (זאת לא בושה לומר לקהל השומעים שאת מתרגשת מאד ולכן קולך רועד או לבקש כוס מים...) פרדוקסלית, ככל שתתני לביטויי המצוקה יותר לגיטימציה - תרגישי פחות לחוצה על הבמה. אם אין די בעצות אלה, פני לשיחה אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. מנסיוני, במקרים כמו שלך די בשעת שיחה אחת להוציא אותך לדרך כמו גדולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
יעל03/06/2011תודה רבה על ההכוונה. אני עובדת על עצמי ומנסה להקטין את המחשבות הלא מקדמות וגם קבעתי פגישה עם מטפלת cbt
מקווה שאתמודד בהצלחה.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)