מוטרדת

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• מוטרדת
    מוטרדת
    05/06/2011

אני בת 38 נשואה+ילדים. ברצוני לשאול שאלה: כשחברים של הבן שלי בן 10 מגיעים אלינו אני מארחת אותם והכל בסדר. כך גם אם הבת שלי ואין לי שום בעיה להיפך אני מעודדת אותם שכדאי להם להיפגש עם חברים. הבעיה מתחילה כשהגיסות שלי רומזות לי ואפילו אומרות לי במפורש שהם רוצות לבוא אלינו לבית (כמובן עם הילדים) אז אני מתחילה להתרגזבלב ואני פשוט לא יכולה לחשוב שאני מארחת אותם מכיוון שאני יודעת שהם מגיעים עם הילדים שלהם הקטנים והשובבים(בני 4-7) והם מתחילים לרוץ לי בבית ולטפס במדרגות ולבקש משחקים (ולא פעם הם שברו לי דברים) ואני יודעת שכולם ביחד עם הילדים שלי מעמיס עליי ואני פשוט מקבלת עצבים ואפילו סלידה. אני לא יכולה לסבול זאת.
    אך לעומת זאת שבאים חברים של הילדים הגדולים שלי אין לי כל בעיה מפני שאני יודעת שאלו ילדים חכמים שתורמים לילדים שלי ובכלל לא מרגישים אותם. אך כל מה שקשור במשפחה שלי עם החתך הילדים השובבים שלהם והבלתי נסבלים אני לא יכולה להסתיר את הסלידה שלי מהרעיון . הבעיה היא,שחמתי מארחת את כל המשפחה כל שבת ולמרות שיש בלגן אחד גדול אצלה בבית היא לוקחת הכל בקלות.

האם ההתנהגות שלי מוכרת? האם אני נורמלית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוטרדת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוטרדת - תגובה

ד''ר אודי אורן
    05/06/2011

שלום רב,
    את מתארת בעיה מוכרת. את בודאי "נורמלית", אבל מצד שני את באמת סובלת.
    לבעיה שלך יש פתרון בדמות טיפול ממוקד שיבהיר את הסיבות לרגישות שלך, ויפעל כדי להפחית את הרגישות שלך למינימום.
    לבעיה שלך יש פתרון. אני ממליץ לך לפנות למטפל המתמחה ב-EMDR או בטיפול התנהגותי - קוגניטיבי.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו