מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקפי חרדה קשים לאחר לידהמיכל06/06/2011
שלום ד"ר
אני חודש וחצי לאחר לידת בני הראשון. ומאז סובלת מהתקפי חרדה קשים מאוד ומדכאונות. גם לפני ההיריון סבלתי מחרדות אך לעיתים יותר רחוקות. אך הפעם החרדות התגברו וגם העוצמות. לפני כמה ימים הרגשתי קושי בנשימה עם כאב בחזה שלווה בסחרחורת, בחילות והקאות, נימול בכל הגוף, ועקצוצים בראש ובידיים. הרגשתי שזהו אני מתמוטטת, חרדתי לבריאותי מאוד.לקחתי וואבן שלא עזר לי. וזה הלך והתגבר. אז הזמנו אמבולנס לקחו לי למיון בביה"ח. ולאחר בדיקות שיצאו תקינות נתנו לי כדור הרגעה מתחת ללשון ונרדמתי ושחררו אותי הביתה כבר למחרת. התחושה הרעה המשיכה לי גם אח"כ החולשה, הבחילה והנימול לא עברו. מאוד קשה לי המצב שנכנסתי אליו במיוחד שאני צריכה לגדל תינוק והרבה פעמים אני איתו לבד ואין מי שיעזור ואני פוחדת שזה יתקוף אותי שוב.
השאלה מה העצה שלך ד"ר? מה לעשות? אובדת עצות? האם יכול להיות שמאז התקף החרדה האחרון יש לי כל מיני תחושות רעות בגוף וכל יום? פעם קשיי נשימה ופעם כאב בחזה ופעם בחילות ופעם חולשות וסחרחורות. על איזה כדורים אתה ממליץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התקפי חרדה קשים לאחר לידה - תגובה
ד''ר חיים היילפרין07/06/2011עצתי לך היא לגשת בהקדם לטיפול פסיכולוגי (שיחתי, לא תרופתי) אצל פסיכולוג קליני המטפל בחרדה בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית. (בכפוף להתרשמותו, יתכן והפסיכולוג ימליץ לך להתחיל במקביל גם טיפול תרופתי.) בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)