חרדה מחרקים

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדה מחרקים
    נעמי
    13/06/2011

שלום, לביתי בת ה- 3 היו מלא עקיצות בבטן בהפרש של שבועיים אחת מהשנייה. מאז אני חוששת שזה מהבית מהמיטה שלה וזה ממש מקשה עלי את החיים. אני בפוביה כל היום מסתכלת בקירות בלילה מחפשת חרקים במיטתה בפנס. ודי קשה לי לישון אני מרגישה שמגרד לי כל הגוף למרות שלי או לבעלי ולביתי התינוקת אין עקיצות. בעלי אומר שזה מהגן כי אם זה היה בבית לכולם היו עקיצות וגם היא היתה קמה כל יום עקוצה ולא כל שבועיים....זה לא מרגיעה אותי קראתי באינטרנט ואני מחפשת סימני זיהוי ולא מוצאת. בעלי ישן במיטתה במשך מס' ימים ללא עקיצות. אך עדיין אני בחרדות הכוללת בכי, גירודים, דפיקות לב מואצות ואפילו כמעט התעלפתי שראיתי את העקיצות אל הבטן של ביתי. מה לעשות? לעשות הדברה בבית? אנא זקוקה לעדרה תודה נעמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה מחרקים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה מחרקים - תגובה

ד''ר אודי אורן
    13/06/2011

לנעמי שלום,
    יש ילדים שיש להם רגישות גבוהה לעקיצות.
    די ברור כי מדובר בתופעה שמגיעה מהגן ולא מהבית.
    אין רע בלעשות הדברה אבל איני מאמין שזה יפתור את הבעיה.
    התגובות שלך הן תגובות חרדה ברורות וחד משמעיות.
    אם תופעות החרדה לא יחלפו בשבוע-שבועיים הקרובים (ללא קשר אם יש/אין עקיצות) אני ממליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי ממוקד בחרדות אצל מטפל המתמחה בטיפול התנהגותי - קוגניטיבי או טיפול EMDR.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו