חרדות מגיל צעיר..

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדות מגיל צעיר..
    ל
    17/06/2011

שלום
    מאז שאני קטנה (היום אני בת 21) היו לי סיוטים וכמעט בכל שנה יש לי פחדים נוראים מזה שאמא שלי תמות ואני ישאר לבד או מחשבות על זה שאני יהיה זקנה ויקרה לי שוב התקף חרדה כזה ולא יהיה איתי מישהו שירגיע אותי ואני ישאר לבד.. ההתקפים האלה קורים לא רק בחוף הייתי אצל קב"ן בצבא שעזר לי מאוד שנה שעברה אבל שוב זה חזר לי .. בעבר שלי ההורים שלי היו בתהליכי גירשין ואחותי הייתה מאוד מלחיצה אותי שאמא שלנו תמות ושהיא לא תחזור ... יש קשר בין הדברים? ולמה זה חוזר לי כל הזמן? זה יכול לעבור?
    רק בקיץ ההתקפים קורים לי ובערב אני מרגישה יותר טוב בבוקר ובצהרים ממש רע..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות מגיל צעיר..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות מגיל צעיר.. - תגובה

ד''ר אודי אורן
    19/06/2011

שלום רב,
    הפחדים שאת מתארת הם פחדים רגילים של ילדים ושל לא מעט מבוגרים.
    רבים מצליחים להתמודד איתם ככל שהם מתבגרים. אם לא ההשפעה של הפחדים האלו נמשכת ומשפיעה לרעה, כדאי לפנות לטיפול.
    נראה לי שהגיע הזמן לפנות לטיפול ממוקד בחרדות שיוכל לעזור לך להתמודד עם פחדים אלו אחת ולתמיד.
    פני למטפל המתמחה ב-EMDR או בטיפול התנהגותי - קוגניטיבי. שיטות טיפול אלו הוכיחו יעילות רבה במקרים דומים.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו