מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחד מוזרחושש19/06/2011
שלום,יש לי פחד מוזר.זה פחד אחד:פחד מפני שינה.זה פשוט מפחיד אותי=השינה.מנגנון ההירדמות,מה שקורה בשינה,מפחיד אותי.עכשיו מה שמפחיד אותי בנוסף הוא המעבר מעירות לשינה.איך זה קורה?מתי?אם זה יקרה לי פתאום מבלי שאשים לב?וכתוצאה מכך אני חושש לעצום את עיניי,מהפחד שמא אני אירדם פתאום ואני לא אדע מתי זה קורה(אתם מבינים שאני ער ובאיזשהו אני כבר לא מרגיש את עצמי:אז מפחיד אותי המעבר הזה,איך מרגישים בו=אני מפחד שאני ארגיש בו משהו,למרות שלא מרגישים).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פחד מוזר - תגובה
ד''ר אודי אורן19/06/2011שלום רב,
אני ממליץ לך לקרוא באינטרנט על שינה ולההפך למומחה בעניין.
כמובן שאין תשובות שלמות לשאלות המורכבות שאתה שואל.
אם הידע לא יפחית את החרדה אני ממליץ לך לפנות לטיפול פסיכולוגי ממוקד (EMDR או טיפול התנהגותי - קוגניטיבי).
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא,קראתי כבר בעניין.אני לא מדבר על
חושש19/06/2011התשובה לשאלות הללו:אני מדבר על עצמי.מפחיד אותי ללכת לישון,מהידיעה שבאיזשהו שלב אני אירדם.אני לא יכול להסביר את זה,פשוט ממש מפחידה אותי ההירדמות.קשה לי ללכת לישון ככה,אני ממש בחרדה מזה בכל לילה.
טיפול יועיל לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא,קראתי כבר בעניין.אני לא מדבר על - תגובה
ד''ר אודי אורן20/06/2011שלום,
בהחלט כן!
אני מקוה שברור לך שמדובר בפחדים לא רציונליים.
טיפול ממוקד חרדה מסוגל לעזור לאדם להתמודד עם חרדות אלו.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל מה שגם עוד יותר מפחיד אותי הוא
חושש20/06/2011שחיפשתי בכל האינטרנט,ולא מצאתי אף אחד שמפחד בדיוק ממה שאני מפחד(מצאתי כמה שמפחדים מהשינה,אבל בטח לא מהסיבה שאני מפחד).אני מפחד שאני מקרה יחידי בעולם,שיש לי פחד חדש שאין לאף אחת(וזה הפחד מרגע ההירדמות,והמעבר מעירות לשינה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אבל מה שגם עוד יותר מפחיד אותי הוא - תגובה
ד''ר אודי אורן22/06/2011שלום רב,
אתה מיוחד אבל לא עד כדי כך.
ממליץ לך בחום לפנות לטיפול כפי שהמלצתי לך.
בהצלחה,
אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)