חרדות

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• חרדות
    רעיה
    06/01/2008

דר יקר
    טרם פנייתי לפורום זה גלשתי במספר רב של פורומים ודומני שהגעתי לפורום רציני וההתייחסות כאן עניינית.
    ולענייני
    אני דיי אובדת עיצות והאמור הוא לגבי בעלי.
    בעלי (38)סובל מיום שאני מכירה אותו מחרדות יתר ומהתעלפויות רבות. (פחד נוראי) ואזו ואגל סינקופה.
    התרגלנו לכך מרבית השנים
    לפני כחצי שנה הוא פנה אליי וסיפר לי על תחושותיו בעת האחרונה קרי: חרדות , חששות , פחדים , דפיקות לב, אבוד זכרון ועוד.
    לא הבחנתי במאומה עד אז מלבד ירידה במשקלשלו.
    כמובן שישר פנינו לרופאת המשפחה והטיפול שניתן לנו הוא רסיטל תחילה וציפרמיל לאחר מכן.
    איני רגועה מאחר שאני חשה שהוא במתח רב. מעת לעת הוא מנענע ראשו בעת צפייה בטלויזיה.
    השינה לידו הפכה לסיוט מכיוון שהוא קופץ כל הלילה. התיאבון שב אליו, אך אינו מסוגל לקיים
    יחסים מיניים. הוא אומלל ואני עימו
    ביקשתי ממנו שנלך לפסכיאטר והוא סירב
    מה עושים? אני במצוקה, אובדת עיצות ומנסה להגן עליו רוב שעות היום
    השיביני ואודך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרעיה

ד''ר חיים היילפרין
    07/01/2008

חבל שבעלך לא ניגש לטיפול לפני שנים (ומתעקש גם עכשיו להימנע מלגשת) – קל מאד לטפל בחרדות מייד כשחשים בהן; שנים ללא טיפול מקבעות את דפוסי התגובה ומשנות את אישיותו של הסובל. הטיפול המומלץ במקרים אלה הוא טיפול פסיכולוגי בגישה הקוגניטיבית-התנהגותית בשילוב טיפול תרופתי (באמצעות פסיכיאטר, לא רופאת משפחה!). במקום "להגן" על בעלך, עליך להתעמת איתו ו"ללכת עד הסוף" במאמץ להביא אותו לטיפול, עד כדי התניית עצם המשך חייכם המשותפים במחויבותו לטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו