פחד ממחלה ממארת

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• פחד ממחלה ממארת
    ברוך
    22/06/2011

שלום אני בן 24 יש לי מזה זמן פחד מגידול לפעמים זה היה בגרון כשהיתה לי הרגשה של חנק פתאומי וקוצר נשימה ואח"כ עבר לראש לאחר שהיה ליסחרור "ורטיגו" ואח"כ עבר למפשעה לאחר שהיו לי כאבים חדים ואח"כ לבטן לאחר בחילות ואי נוחות בקיבה ובמעיים ובכל הבדיקות (חוץ מהבטן שלא עשיתי בדיקות פולשניות עדיין) אמרו שהדבר הוא מזערי וחולף מה שבאמת התברר כנכון וגם לגבי הבטן אמרו שאלו תסמינים של ריפלוקס אבל אני עדיין מפחד וחרד ממחלה ממארת ואיני יכול להשתחרר מזה , יש לי רקע של הורים גרושים ושל מלחמות ביניהם ושל אבא מלחיץ וקשה מצד אחד ועוזר ותומך מצד שני שחייתו איתו הרבה שנים יש לציין שאני כבר נשוי + 3 ואמא שלי ואח שלי מאובחנים כסכיזופרנים ואני מעוניין לפחות בדבר אחד שאוכל להירגע איתו כגון שמחלה ממארת גורמת לכאבים (ולי אין כאבים בבטן כבר מעל שלושה חודשים ב"ה) אודה לכם מאד אם תוכלו לתת לי מקצת מהידע שלכם או להפנות אותי למקום שייתנו לי את המידע הזה (נ.ב. ברור שזה לא תחליף לטיפול פסיכולוגי אך אני מרגיש שבינתיים אני חייב להירגע עם מידע כזה מאדם מוסמך לכך)

תודה רבה על תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד ממחלה ממארת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד ממחלה ממארת - תגובה

ד''ר אודי אורן
    23/06/2011

לברוך שלום,
    אנא פנה לאיש בריאות נפש (פסיכולוג/פסיכיאטר) בקופת החולים שלך כדי להתייעץ איתו על מה יוכל לעזור לך להתמודד עם החרדות.
    כמובן שקשר עם רופא המשפחה יוכל לתת לך תשובות לגבי המצב הבריאותי הפיזי שלך.
    בהצלחה,
    אודי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו