עזרה

מנהל הפורום

ד``ר חיים היילפרין
ד"ר חיים היילפרין
ד``ר אודי אורן
ד"ר אודי אורן
לקביעת תור אצל ד"ר אודי אורן ללא פרסום בפורום

• עזרה
    צפרלקס
    23/06/2011

שלום , אנ י בן 28 ללא בעיות בריאות.

בחצי שנה האחרונה הייתי נתון ללחצים שונים , שעות עבודה רבות ולחץ נפשי מסיבות משפחתיות.
    בכל התקופה הזאת הרגשתי מצויין לא תופעות מיוחדות

לפני כיומיים בעת נהיגה בכביש חיפה -תא - הרגשתי לא טוב, מן ירידת סוכר,חולשה וסחרחורת, עצרתי בצד , אכלתי, שתיתי ונרגעתי. אני חייב לציין כי אני מרגיש מצויין בדרך כלל ועד אותו הרגע הרגשתי מצויין

אך כל הדרך הרגשתי חלש- כשהגעתי הביתה , הרגשתי יותר טוב.

למחר בתחילת יום העבודה הרגשתי טוב ולפתע לקראת השעה 11 בבוקר שוב הרגשתי עייפות, לחץ, פיק ברכיים, חוסר ריכוז , זיעה , רעד, נימול וכו.. לקראת הערב הרגשתי יותר טוב . אך אתמול והיום (כנראה בגלל שמצב זה הלחיץ אותי) אני מרגיש ברציפות למעלה מיום שלם - דפיקות לב, זיעה, רעד, קוצר נשימה, הרגשת סחרחורה והעלפות, , חוסר תאבון וריחוף. מה עלי לשעות, איני יכול להמשיך כך - אני מפחד כי מדובר במשהו יותר רציני - או אכן התקף חרדה חמור שהצטבר בגופי לאחר לחצים של מספר שנים ???? זה נמשך כבר ארבעה ימים ברציפות ללא הפסקה או הטבה במצב שאני מרגיש חוסר פוקס, חולשה גדולה, סחרחורת , לחץ , רפיון בשרירים וכן הלאה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך

צפרלקס
    23/06/2011

אני חייב לציין כי כרגע איני נתון לשום לחץ סביבתי בעבודה או בחיי האישיים
    אלא רק לחוץ מאיך שאני מרגיש כרגע- זה מה שמפחיד אותי.
    יתכן וכל הלחץ שהייתי נתון בו (עד לפני שבועיים) בעבר גרם לזה - למרות שעכשיו איני מוטרד ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד''ר אודי אורן
    24/06/2011

שלום רב,
    אתה מתאר תופעה מוכרת שבה רק לאחר תום תקופת הלחץ הגוף מאפשר לעצמו לחוש בקושי ולבטא אותו. אתה מתאר תופעת חרדה קלסית.
    אם תוך מספר ימים התופעות האלו לא יעלמו, אני ממליץ לך לפנות לטיפול כדי למנוע מהחרפה או מהפיכת הבעיה לכרונית.
    מטפל EMDR או מטפל התנהגותי קוגניטיבי יוכלו לעזור לך בסבירות גבוהה תוך פרק זמן קצר.
    בהצלחה,
    אודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול EMDR

צפרלקס
    24/06/2011

תודה רבה
    היכן אוכל למצוא טיפול זה במהרה ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול ?

צפרלקס
    25/06/2011

האם טיפול זה יחזיר אותי למציאות
    ללא חוסר פוקס בעניינים, סחרחורת, חולשה, וחוסר שיווי משקל- דבר אשר אני עבור 24 שעות ביממה ללא הפסקה ואיני לחוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול ? - תגובה

ד''ר אודי אורן
    27/06/2011

שלום,
    רק מטפל EMDR יוכל לענות על השאלה לאחר שיפגוש אותך.
    בהצלחה,
    אודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול EMDR - תגובה

ד''ר אודי אורן
    27/06/2011

שלום,
    תוכל למצוא אותו דרך המרכז הישראלי ל-EMDR (מספר הטלפון ליד שמי) או באתר עמותת EMDR.
    בהצלחה,
    אודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו