לד"ר זאב קריסטל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר זאב קריסטל
    עילום שם
    16/08/2011

שלום רב, ברצוני לשאול שאלה שמטרידה אותי נורא
    לאחר טיפול שיניים בשן אחת בלבד נהיה לי כאב נוראי
    לכאב בשן נוסף כאב ראש אחורי צד שמאל ( גם השן צד שמאל) שנאמר לי שמגיע מלחץ ושרירים תפוסים
    לאחר אין ספור רופאים מרפאות כאב והרבה ייסורים החלטתי לקחת החלטה על דעת עצמי ועשיתי בטוקוס באיזור של כאב הראש

הכאבים גם בשן וגם בראש נעלמו לי לשנתיים מלאים ללא שום כאב

עכשיו לצערי אותה שן התחילה לכאוב שוב שנתיים אחרי ולפי 6 רופאי שיניים מלאה בדלקת ששום אנטיביוטיקה לא עוזרת לה

הייתי רוצה לדעת ד"ר קריסטל היקר האם יש קשר בין השן לראש שכן גם הראש מאחורה שוב כואב לי
    הייתי אצל מומחה נורולוג שאמר שאין קשר בין השן לראש וכי זה צירוף מקרים
    ואלה שני בעיות שונות וברגע שמגיע הכאב בשן הלחץ מגיע איתו והטראומה ולכן הראש צד שמאל מאחורה כואב
    הייתי רוצה לדעת את תשובתך לא פעם ענית לי והתשובות שלך תמיד היו נכונות אני מאוד מאמינה בך

והאם יכול להיות שהסבל ששוב חזר עכשיו יעלם שוב ומה הסיבה שהוא חזר והאם יש קשר בין השן לראש
    האם איזשהו עצב נפגע השתקם ושוב יש תריגר שזה הדלקת בשן שמפעיל אותו?
    סליחה על ריבוי השאלות תודה מראש על התשובות
    אתה מלאך בדמות רופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר זאב קריסטל

הוספת תגובה

• משהו נוסף חשוב

שונית
    19/08/2011

חשוב לציין שהשן שהתחילה לכאוב לפני חודשיים הגיעה ללא כל כאבים בראש רק עכשיו לפני שבוע הכאבים בראש שוב התחילו
    לכן אני כבר לא יודעת מה לחשוב
    אנא תעשה לי סדר בראש
    האם חיי יראו ככה מלאים בכאב או האם יש סיכוי שזה ייעלם ממני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים בבקשה תענה לי ד"ר זאב

עילום שם
    22/08/2011

בבקשה תענו לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר זאב קריסטל - תגובה

ד``ר זאב קריסטל
    24/08/2011

שלום שונית
    יש בהחלט קשר בין מערכת העצבים של הפנים לזו של הראש והעורף. לכן כאב שמקורו בנזק עיצבי באיזור הלסת יכול לגרום לכאב המוקרן לראש ואפילו לצוואר האחורי.
    כאב כזה שמקורו בנזק עיצבי ניתן להקל על ידי תרופות נוירולוגיות כמו ליריקה , גבפנטין וכדומה.
    עלייך לפנות למרפאת כאב מוסמכת לקבלת יעוץ בנושא.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין עלייך דוקטור זאב

עילום שם
    24/08/2011

תודה רבה על התשובה המהירה

כבר לקחתי ליריקה פעם קודמת שזה קרה וזה לא עזר לי הדבר היחיד שעזר לי זה בוטוקס שעשיתי בראש שהעביר לי את הכאבי ראש

כרגע אני אחרי עקירת השן ועדיין יש כאבים לפעמים נעלם לפעמים לא

רציתי לדעת איך יכול להיות שזה נעלם לשנתיים ועכשיו חזר
    יכול להיות שעצב יכול להשתקם

כבר ניסיתי עכשיו המון תרופות שלא עוזרות
    אני רוצה לדעת אם אני יכולה לעשות טיפול בגלי רדיו?

שמעתי רק דברים טובים על הטיפול בגלי רדיו האם עכשיו אחרי שניסיתי הרבה כדורים כגון ליריקה 300 מ"ג
    אנ יכולה לפנות לגלי רדיו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תענההההההה לי

עילום שם
    03/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו