מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד"ר זאב קריסטלעילום שם16/08/2011
שלום רב, ברצוני לשאול שאלה שמטרידה אותי נורא
לאחר טיפול שיניים בשן אחת בלבד נהיה לי כאב נוראי
לכאב בשן נוסף כאב ראש אחורי צד שמאל ( גם השן צד שמאל) שנאמר לי שמגיע מלחץ ושרירים תפוסים
לאחר אין ספור רופאים מרפאות כאב והרבה ייסורים החלטתי לקחת החלטה על דעת עצמי ועשיתי בטוקוס באיזור של כאב הראש
הכאבים גם בשן וגם בראש נעלמו לי לשנתיים מלאים ללא שום כאב
עכשיו לצערי אותה שן התחילה לכאוב שוב שנתיים אחרי ולפי 6 רופאי שיניים מלאה בדלקת ששום אנטיביוטיקה לא עוזרת לה
הייתי רוצה לדעת ד"ר קריסטל היקר האם יש קשר בין השן לראש שכן גם הראש מאחורה שוב כואב לי
הייתי אצל מומחה נורולוג שאמר שאין קשר בין השן לראש וכי זה צירוף מקרים
ואלה שני בעיות שונות וברגע שמגיע הכאב בשן הלחץ מגיע איתו והטראומה ולכן הראש צד שמאל מאחורה כואב
הייתי רוצה לדעת את תשובתך לא פעם ענית לי והתשובות שלך תמיד היו נכונות אני מאוד מאמינה בך
והאם יכול להיות שהסבל ששוב חזר עכשיו יעלם שוב ומה הסיבה שהוא חזר והאם יש קשר בין השן לראש
האם איזשהו עצב נפגע השתקם ושוב יש תריגר שזה הדלקת בשן שמפעיל אותו?
סליחה על ריבוי השאלות תודה מראש על התשובות
אתה מלאך בדמות רופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משהו נוסף חשוב
שונית19/08/2011חשוב לציין שהשן שהתחילה לכאוב לפני חודשיים הגיעה ללא כל כאבים בראש רק עכשיו לפני שבוע הכאבים בראש שוב התחילו
לכן אני כבר לא יודעת מה לחשוב
אנא תעשה לי סדר בראש
האם חיי יראו ככה מלאים בכאב או האם יש סיכוי שזה ייעלם ממני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים בבקשה תענה לי ד"ר זאב
עילום שם22/08/2011בבקשה תענו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר זאב קריסטל - תגובה
ד``ר זאב קריסטל24/08/2011שלום שונית
יש בהחלט קשר בין מערכת העצבים של הפנים לזו של הראש והעורף. לכן כאב שמקורו בנזק עיצבי באיזור הלסת יכול לגרום לכאב המוקרן לראש ואפילו לצוואר האחורי.
כאב כזה שמקורו בנזק עיצבי ניתן להקל על ידי תרופות נוירולוגיות כמו ליריקה , גבפנטין וכדומה.
עלייך לפנות למרפאת כאב מוסמכת לקבלת יעוץ בנושא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין עלייך דוקטור זאב
עילום שם24/08/2011תודה רבה על התשובה המהירה
כבר לקחתי ליריקה פעם קודמת שזה קרה וזה לא עזר לי הדבר היחיד שעזר לי זה בוטוקס שעשיתי בראש שהעביר לי את הכאבי ראש
כרגע אני אחרי עקירת השן ועדיין יש כאבים לפעמים נעלם לפעמים לא
רציתי לדעת איך יכול להיות שזה נעלם לשנתיים ועכשיו חזר
יכול להיות שעצב יכול להשתקם
כבר ניסיתי עכשיו המון תרופות שלא עוזרות
אני רוצה לדעת אם אני יכולה לעשות טיפול בגלי רדיו?
שמעתי רק דברים טובים על הטיפול בגלי רדיו האם עכשיו אחרי שניסיתי הרבה כדורים כגון ליריקה 300 מ"ג
אנ יכולה לפנות לגלי רדיו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענההההההה לי
עילום שם03/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)