מידע רפואי
פורומים
- ליקויי למידה, טיפול בקשיים רגשיים
- כושר גופני לנשים
- מחלות המעי הגס
- רפואת תינוקות, טיפול בתינוקות
- פרידות, גירושין, בגידות
- יחסים, זוגיות ונישואין
- דיקור סיני
- ארגונומיה, סביבת עבודה
- בנות, העצמה נשית
- בעיות פוריות - תמיכה
- רפואת שיניים
- חרדות, טראומות, פחדים
- ברית מילה רפואית, רופא מוהל
- הורים לתינוקות, הורים לפעוטות
- עזרה ראשונה, החייאה, בטיחות
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
פרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.
- כאבים בעכוז וקרינה לרגל שמאלאילנה11/09/2023
אני 71 כשבוע סובלת מכאבים עזים בעכוז צד שמאל עם קרינה לאןרך כל הרגל קיבלתי זלדיאר וארקוקסיה וזההלא הרגיע לי את הכאב עשיתי צילום רנטגן בגב התחתון ויצא תקין .
מה אפשר לעשות כדאי להקל על הכאבים וממה זה נובע?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מדבקות בוטרנס- ריאקציות בין תרופותמאיה31/08/2023
שלום,
אני בת 36 ומאובחנת עם פיברומיאלגיה.
ניסיתי המון משככים כולל אוקסיקוד, זלדיאר, טרגין, טרמדול ועוד..
הראומטולוג המליץ על מדבקות בוטרנס.
אשמח לדעת בבקשה, לגבי מרווח השעות בין הדבקת המדבקה לבין תחילת העבודה שלה, האם ניתן לקחת זלדיאר?
ואם לא זלדיאר, איזה משכך חזק כן מותר לשלב עם בוטרנס?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תשובה לבדיקת emgצחי וסרמן31/08/2023
שלום לכולם. לאשתי יש תו נכה עקב ניתוח מוח ובנוסף לעוד כמה בעיות. לאחרונה רוצים לבטל לאשתי את התו נכה , היא בקושי יכולה ללכת ולא מעניין אותם. אך לאחרונה עשתה בדיקת emg ברגליים ואשמח להבין מה אומרת התשובה? אולי התשובה שלכם תוכל לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - עזרה לגבי בדיקת emgצחי וסרמן31/08/2023
שלום לכולם. לאשתי יש תו נכה עקב ניתוח מוח ובנוסף לעוד כמה בעיות. לאחרונה רוצים לבטל לאשתי את התו נכה , היא בקושי יכולה ללכת ולא מעניין אותם. אך לאחרונה עשתה בדיקת emg ברגליים ואשמח להבין מה אומרת התשובה? אולי התשובה שלכם תוכל לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - עזרה בפיענוח emgצחי וסרמן28/08/2023
שלום לכולם. לאשתי יש תו נכה עקב ניתוח מוח ובנוסף לעוד כמה בעיות. לאחרונה רוצים לבטל לאשתי את התו נכה , היא בקושי יכולה ללכת ולא מעניין אותם. אך לאחרונה עשתה בדיקת emg ברגליים ואשמח להבין מה אומרת התשובה? אולי התשובה שלכם תוכל לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - כאבים לאחר שבר בכף הרגל שהתאחהדודי09/07/2019
עברו 11 חודשים מאז ששברתי את עצם המסרק בכף רגלי השמאלית. לפי בדיקת הרופאה, השבר כבר התאחה. אך הכאבים לא מפסיקים והם מאוד עזים. כרגע יש לי תחבושת אלסטית על כף הרגל, ואני חווה קשיים בעמידה עליה.
האם זה הגיוני? מתי זה יעבור? למה בכלל הגיחו הכאבים האלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים לאחר שבר ברגל
ד``ר אלון מרגלית10/07/2019ישנן סיבות רבות לכאבים שלאחר שבר שאינן קשורות בהכרח בעצמות אלא יותר ברקמות האחרות שנפגעו
בדיקה קפדנית יכולה לזהות גורמים אלו כדי לטפל בהם בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ומתח באזור הצוואראדי03/07/2019
ד"ר שלום,
לבת זוגתי יש כבר מספר שבועות כאבים ומתח באזור הצוואר שמלווים בחוסר שינה וסחרחורות.
כשזה רק הופיע היא סבלה מכאבים באזור החזה, מהתכווצויות
וממתח. ביצענו בדיקת של רנטגן חזה, רנטגן צוואר וגם אק"ג.
שום בדיקה לא העלתה ממצאים חשודים.
אני כבר ממש דואג ואובד עצות.
ממה זה יכול לנבוע? מה המקור של זה?
איך ניתן לטפל כדי שיעבור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים ומתח באזור הצוואר
ד``ר אלון מרגלית10/07/2019הסיבה השכיחה לסוג זה של כאבים - חוסר תפקוד תקין של מערכת השרירים. אפשר לקרוא על התסמונת המיופציאלית באתר מזור לכאב ולקבוע תור לטיפול
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלבקת חוגרת וכאבים חזקים בשתי הרגלייםדידי19/06/2019
היי ד"ר מרגלית,
אני סובל משלבקת חוגרת ויש לי שלפוחית בפנים הירך הימני. הביאו לי זובירקס לטיפול. לא כל כך עוזר.
אני עדיין מרגיש כאבים חזקים שמקרינים על שתי הרגליים.
זה מרגיש כמו דקירות כאלה שבאות, הולכות וחוזרות.
מה ניתן לעשות? אני כבר משתגע!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלבקת חוגרת לדידי
ד``ר אלון מרגלית10/07/2019התופעה נקראת כאב שלאחר שלבקת וקיימים מספר טיפולים יעילים גם לאחר שזובירקס הפסיק להשפיע.
מוזמן לפנות למרפאת מזור לכאב בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיגרנות שהולכות וחוזרותאורנית16/06/2019
היי ד"ר מרגלית,
אני סובלת ממיגרנות שהולכות וחוזרות.
איך ניתן להעלים או לפחות להפחית את הכאבים ואת המיגרנות המייגעות האלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול במיגרנות הממושכות של אורנית
ד``ר אלון מרגלית10/07/2019מוזמנת להכנס לאתר מזור לכאב כדי לקרוא על התופעה ועל דרכי הטיפול בה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סובלת ממיגרנות לעיתים קרובותבטי02/06/2019
היי ד"ר מרגלית,
אני סובלת ממיגרנות לעיתים קרובות.
במהלך ההתקפים, אני לא מסוגלת לשאת אור דולק
ואני גם מקיאה לפעמים עקב המיגרנות.
זה מתיש אותי ומשבש את סדר יומי.
כמעט אף תרופה כבר לא ממש מועילה לי נגד ההתקפים.
האם קיים טיפול אחר יעיל שיפחית לי או יעלים לי את ההתקפים האלה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול במיגרנות הממושכות של בטי
ד``ר אלון מרגלית10/07/2019מזמין אותך להכנס לאתר מזור לכאב ולקרוא על הסיבות למיגרנות חוזרות ודרכי הטיפול בהן
הצלחנו לפתור בעיה קשה זו לעיתים קרובות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב שחוזר על עצמו באזור העורףמייק21/05/2019
היי ד"ר מרגלית,
יש לי כאב שחוזר על עצמו באזור העורף.
הכאב הזה מקרין על השכמות ועל אזור הגב העליון.
ממש כואב לי עם כל תזוזה.
הייתי אצל רופא והוא אמר לי שיש סבירות גבוהה לדלקת בשריר.
מי ייתן לי אבחנה מדויקת ולא משוערת?
מה ניתן לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי העורף של מייק
ד``ר אלון מרגלית10/07/2019התאור מתאים יותר לבעיה גרמית-שרירית.
יש צורך לבדוק אותך ביסודיות כדי לאבחן בדייקנות ולטפל בהתאם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי פנטום- האם יש תקווה ?עופר28/05/2019
כפי שהבנתם אני סובל מכאבי פנטום :( .
תאונה דרכיםה ונפגעתי בבריכאל פלקסוס. יד שמאל משותקת. הבעיה כאבי פנטום איומים. שריפה נוראית !.
אני כבר רץ ומטופל במרפאות כאב בארץ. ניסיתי גם דברים בחו"ל.
האם מישהו מכיר מישהו ששיטה מסוימת/תרופה/ניתוח/טיפול/שמן/סקס עזרה לו להפחית את הכאב לרמה נסבלת תפקודית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי פאנטום
אורנה יריב- מנכלי"ת פיזיוקליק- מאות פיזיותרפיסטים31/05/2019יש פיזיותרפיסטים מומחים בכאבים ובמיוחד כאבים כרונים, כלומר אלו שנמשכים כבר שבועות ויותר.
מאוד ממליצה לאחד מהם שמומחה בהדרכה איך להניח את היד, מה יכול להרגיע את הכאב, איזה תרגילים לעשות כדי לשפר את אספקת הדם ולהקל על תחושה השריפה, ועוד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בכף הרגל- פלנטר פאסיטיסקובי23/04/2019
שלום רב
אני סובל כבר 7 חודשים מכאבים בכף הרגל .
הלכתי לרופא והוא אבחן אותי עם פלנטר פאסיטיס.
הבנתי שקיימת אופציה לקבל זריקת קורטיזון מקומית ולפי בדיקת אולטראסאונד שמדייקת את המיקום של הזריקה .
האם אתה ממליץ על שיטה זו?
האם היא טובה?
נמאס לי כבר מהכאבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי כף רגל של קובי
ד``ר אלון מרגלית23/04/2019ישנן מספר שיטות לטיפול בכאבים כאלו.
על סמך בדיקה קפדנית ניתן להחליט על הטיפול היעיל ביותר - זה שפותר אותך מהכאבים וגם לא מאפשר להם לחזור
מוזמן להגיע לטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היעלמות של כאבי פנטוםמשה17/04/2019
היי ד"ר מרגלית,
אלו טיפולים אפקטיביים יש להיעלמות של כאבי פנטום?
קטעו לי את הרגל לפני כשנה, ואני ממש סובל מכאבים אלו לאחרונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי פנטום
ד``ר אלון מרגלית23/04/2019לפי הבדיקה הגופנית הקפדנית ניתן לאתר בדייקנות את הסיבה לכאבי הפנטום ולטפל בהם בהצלחה
מוזמן לקבוע תור
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב שחוזר כל הזמן באזור הכתף.אורן10/04/2019
שאלה לי אלייך ד"ר
יש לי כאב שחוזר כל הזמן באזור הכתף.
עברתי בדיקות וצילומים ולפיהם הכול תקין .
זה ממש כואב לי ומציק לי.
מה זה יכול להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי כתף
ד``ר אלון מרגלית23/04/2019הסיבה העיקרית לסוג זה של כאב, היא התסמונת המיופציאלית של אזור הכתף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?