בלוק אפידורל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלוק אפידורל
    צביקה
    21/08/2011

סובל מזה כחודשיים מהתקפת כאב חמור בגפיים מגב תחתון עד ברכיים במיוחד בקידמת רגל שמאל. בן 34.לא עובד חודשיים. כאבים מתגברים בישיבה והחמרה בשכיבה מלאה.
    איבחון CT ו MRI של דיסק ניווני l1-l2 מלפני שנתיים וחצי. ישCT חדש עדיין ללא פענוח.
    מטופל בכדורים לאורך החודשיים בוולטרן שבועיים- אח"כ מדבקת בוטרנס 10/20 + לאחר זריקות וולטרן וטרמל במאיר הוסיפו לי: רוקסט פלוס + אטופן 400 + טרמל 50 רק כשיש כאבים חזקים - הפסקה של שבוע והמשך רק אם רוקסט פלוס והכאבים הוחמרו - אחרי שבוע טרמדקס 100 מ"ג + אטופן 600 X 2 יח' - לאחר שבוע, הורדתי לחצי כדור מכל אחד.
    ביום חמישי אובחן באולטרסאונד כבד מוגדל חשד לשומני - הרופא משפחה החליט שאפסיק עם הכדורים, והפנה אותי למיון מאיר לקבל בלוק אפידורל - הלכתי בשישי נאמר לי שם שמבוצע רק במרפאת גב ועלי לקבוע תור, שיחררו אותי לאחר זר' וולטרן+ טרמל.
    לא מצליח לדבר עם מח' גב בטלפון - לא עונים - ומרפאת כאב במאיר סגורה עד 5/9.

מה עושים? באחריות מי הזריקות בבי"ח? למה לא מפנים ישירות למח' מהמיון?
    האם צריך לבקש הפניה למיון אחר? האם באיכילוב אפשר להתקבל מכללית בדחיפות?
    האם הזריקה היא הפתרון המומלץ?

מטופל אצל מטפל פרטי בשיטת אלכסנדר ויש הטבה בכאבים ובתנועה, אך מפחד להשאר ללא משככים, ובכל פעולה במסגרת קופ"ח נדרש זמן המתנה ארוך לתור.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלוק אפידורל

הוספת תגובה

• בלוק אפידורל - תגובה

ד``ר זאב קריסטל
    24/08/2011

שלום צביקה
    זריקה אפידוראלית של סטרואידים יכולה בהחלט לעזור במקרה של פריצת דיסק בין-חולייתי. את הזריקות ניתן לקבל במסגרת מרפאות הכאב גם במאיר וגם באיכילוב.
    במידה והתור ארוך ניתן להתאשפז דרך חדר המיון במחלקה האורטופדית ולקבל את הטיפול כמקרה דחוף.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו