מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהיהודה16/01/2008
שלום רב.
אני גבר בן 60 שסובל 20 שנה מדלקת כרונית בערמונית א-בקטריאלית. התלונות הכי קשות שלי הם כאבים במשך כל שעות היום והלילה בכל האזור התחתון של גופי, רקטאלי,פירינאלי, בבטן התחתונה ועוד כהנה וכהנה ללא פירוט יתר. כל נסיונות הטיפול בי עד היום לא הועילו במאומה. עברתי את כל הטיפולים האפשריים מתרופות משכחות כאב[גם מורפיום לעתים],תרופות נוגדות דכאון ע"מנת לעלות את רמת הסירוטונין ועד לטיפולים פולשניים כמו אפידורל, RF,ביו פידבק ,היפנוזה וכו'. לאחרונה הציאו לי כברירת מחדל השתלת אלקטרודות ישירות לסקרום ואני בהתלבטות. מה יש לך מה להגיב על כך?
בתודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב פריאנאלי
ד``ר זאב קריסטל17/01/2008שלום יהודה
השתלת אלקטרודות לגרויי חשמלי של שורשי העצבים הסקראלים היא אמנם הצעה טיפולית ראיה ונכונה בשלב זה של הטיפון בבעיתך. לאחר שכל הטיפולים שנוסו עד כה נכשלו רצויי מאוד שתלך על אופציה טיפולית זו. אין לך מה להפסיד, שכן ההשתלה מבוצעת בשני שלבים. בשלב הראשון מחדירים אלקטרודה זמנית בהרדמה מקומית ואתה מנסה את התאמת הטיפול לבעיתך למשך שבוע ימים עם מכשיר מחולל גרויים חשמליים חיצוני. רק אם יש שיפור מוכח ומשמעותי בכאב וביכולת התפקודית (מעל 70% שיפור), רק אז אתה מוזמן להשתלת אלקטרודה קבועה עם קוצב חשמלי המושתל תחת העור בהרדמה מקומית (כמו קוצב לב). כך שבניגוד לשיטות טיפול אחרות כמו ניתוחים יש כאן בדיקה מוקדמת של יעילות הטיפול ורק אם הוא באמת עוזר מבצעים את ההשתלה.
כמו כן בניגוד לטיפול תרופתי, גרויי חשמלי של שורשי העצבים איננו מלווה בתופעות לוואי בלתי רצויות כמו שיש בדרך כלל לתרופות והגרויי נותן תחושה נעימה ומשככת כאב למשך שעות לאחר כל הפעלה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)