מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מאבד תקווה - פילונידל סינוסרואי30/08/2011
שלום,
...
בשנת 2006 בזמן מלחמת לבנון השנייה, הרגשתי כאבים באזור הישבן ופניתי לרופא היחידה, הרופא המליץ לנתח אותי בשדה לאחר זיהוי של פילונידאל אבצס, אך לאחר דיון קל, הסכמנו שננו על העובדה שאפשר לחכות עד תום המלחמה ולנתח...כמובן לאחר המלחמה, הביורוקרטיה הצהלית גרמה לכך שבמשך 5 חודשים לאחר התלונות על הכאב ובמקביל לידיעתו של רופא היחידה, נשלחתי לניתוח, סוף סוף...נאמר לי שהסירו לי את הסינוס במלואו, והחור - כן חור לא קטן, כ - 5 ס"מ לאורך ו - 3 + פנימה, אט אט החלים והתגבש לצלקת בהדרתה...כ3 שנים לאחר הניתוח במהלך נסיעה ארוכה ( לאמריצר בהודו... ) התחלתי לחוש כאבים באזור הצלקת...נבהלתי נורא והחלטתי לרכב על אופנוע כי הלחץ במקום אחר...זה עזר ואכן הטיול עבר בשלום...3 שנים לאחר מכן באוקטובר 2010, לאחר חודשיים במקום עבודה שהצריך ממני, ישיבה ממושכת ( כ8 שעות בממוצע ) התחלתי לחוש בכאבים, שוב באזור הצלקת, חשבתי לתומי, אולי זה כאבים בשרירים של התחת, אך לשווא, מפה הסיפור רק מסתבך או יותר נכון מייאש...פניתי לרופא משפחה ( 1, תחילת ספירת הרופאים...) בכללית שטען שהאבצס חזר וצריך לנתח..., רצתי לאסותא, בכדי להקדים את הניתוח ופניתי לרופא (2 ) מומחה שיזרז את ההליכים, הרופא המומחה, דחה בתוקף את חזרת האבצס, ונתן לי כדורים ( 1, תחילת ספירת נסיונות הטיפול ) נגד דלקת בעצם הזנב ( כיוון שהוא חשש שכואב לי בזמן שהוא נוגע באזור העצם ) ולאחר מכן שלח אותי למיפוי עצמות ( 2 ), לא ממש עזר ולא גילו כלום, לאחר ניסיון קצר שזה יעבור מעצמו, מה שלא קרה, פניתי שוב לרופא וההלה שלך אותי לעשות מ.אר. איי ( 3 ), שלילי ממצאים כמובן. פניתי לשכנו, עוד רופא מומחה באסותא ( 3 ) וזה הפנה אותי למרפאת כאב, פניתי לרופא הכאב - אסף הרופא ( 4 ) וזה קבע זריקת אפידורל לאזור הצלקת בכדי לרכך אותה ולשכך את הכאב, במקביל נפגשתי עם רופא כאב אחר ( 5 ) וזה קבע שהכאב שלי הוא כאב נוירולוגי ונתן לי כדורים ( GABAPENTIN ) שמיועדות לחולי אפילפסיה, אחרי שלושה שבועות של סחרחורות ודיכאון ( ושום שיפור בכאב ) החלטתי לזרוק את כולם לפח...באותה חצי שנה של נסיונות טיפול, קיבלתי שתי זריקות אפידורל ולאזור הצלקת וכלום לא עזר, לפחות לא עד עכשיו...פניתי אף לנוירולוגית ( 6 ) שהפנתה אותי למנתח פלסטי ( 7 ) ולאף אחד לא הייתה תשובה...לא שאני מאשים חס וחלילה, אך זה המצב...
נכון לעכשיו עברו 10 חודשים של כאב כרוני אינספור בדיקות ורופאים ובכדי לא לעצור את החיים...התחלתי בתביעה משפטית את הצבא ( החברים היקרים שלי מהמילואים ) ואף טסתי לשליחות של שנתיים של הסוכנות, כך שכרגע אני בחו"ל, מקווה למצוא פה פתרון או אולי לקבל איזה עצה מרנינה או חדשה...
תודה רבה, זה היה ארוך ומייגע...
רואי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאבד תקווה - פילונידל סינוס - תגובה
ד``ר זאב קריסטל10/09/2011שלום רואי
יש פתרון לבעייתך והוא Sacral nerves stimulation (קרא בגוגל).
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)