מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים עזים בחצי פנים- דחוףףףףףףףףאודי19/01/2008
שלום רב,
מזה 4 ימים אני בהתקף של כאבים בלתי פוסקים דומה לכאבי שיניים עזים.
בחניכיים העליונות והתחתונות בצידו השמאלי של הפנים. הכאב מורגש גם באוזן ועיין שמאל וגם בראש. רופא שיניים לא ראה שום בעיה בשיניים. ואני מטופל במשככי כאבים (וולטרן ונורופן).
אני ממתין לתור במרפאת כאב. מה יכול לגרום לכאבים עזים מהסוג המתואר ללא סיבת חבלה או משהו חיצוני הנראה לעיין ?
בתודה , אודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבים עזים בחצי פנים
ד``ר זאב קריסטל22/01/2008שלום אודי
כאב בפנים יכול להיות ממקור של גירויי עצבי בפנים עצמם או הקרנה של כאב ממקור רחוק יותר כמו מבעית שרירים בצוואר או בעורף. להקלה בכאב מהסוג הראשון יש להתחיל בתרופות המיועדות למערכת העצבים כמו תרופות נוגדות פרכוסים ונוגדות דיכאון (כך הן נקראות), בנוסף למשככי כאב חזקים יותר כמו טראמדקס. אם מקור הכאב בהתכווצות שירי הצוואר, תרופות להרפיית שרירים ופיזיוטרפיה יכולים לעזור בנוסף לתרופות משככות כאב והזרקות לנקודות מוקד הכאב.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)