מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בלתי נסבלים בפי הטבעתמודאג וכואב22/09/2011
שלום
שנים רבות אני סובל מכאבים באזור פי הטבעת לאורך שנים אלו סבלתי מהתקפות חוזרות ונשנות של טחורים המלווים בטרמבוזה (פנימים וחיצונים) עברתי טיפול בלייזר שלא צלח וגם קשירה בגומייה של אחד הטחורים.
בשנתיים האחרונות הכאבים הפכו ליום יומיים, עמידה או הליכה של יותר מ-10 דקות היא כמעט בלתי נסבלת וישנם ימים שהכאב כו חזק גם בישיבה או שכיבה, דבר שמקשה מאוד על אורך חיים תקין.
לפני חודשיים לארך נתגלה כי אני סובל מאניזמוס (ראוי לציין שאני סובל בחסימות ביציאה גם אם היציאה רכה שמשפיעות מאוד על הכאב) אך אין אני יודע האם הכאבים נובעים מכך שהשריר תפוס מאוד או שזה שילוב בין השריר שכואב לאיזה טחור אם טרמבוזה שמסתתר במעלה התעלה ( הכאבים שיש לי בתקופה האחרונה מרגישים כאילו יש לי טרמבוזה למרות שבפועל שום דבר לא יצא החוצה)
כיום אני ממתין לתור לביו פידבק אך התור הוא רק בינואר.
1.האם יש דרך לפחות לטפל בכאב לבנתיים בכדי שאוכל לעבוד ולנהל אורך חיים מעט יותר תקין.
2.אם אני מרגיש כי הכאב נמצא בעומק התעלה 5-8 ס"מ לארך האם ניתן בכלל לטפל בו?
3.ואם אין אבחנה מדוייקת לכאב (כלומר אם הוא נובע מאניזמוס או מגורם אחר באזור פי הטבעת) האם בכלל ניתן לטפל בכאב?
מיותר לציין כי אני כבר מיואש לגמרי ולא ממש יודע מה לעשות אם המצב.
תודה מראש
מישהו שסובל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בלתי נסבלים בפי הטבעת - תגובה
ד``ר זאב קריסטל30/09/2011ניתן לטפל בבעייתך באמצעות טיפול תרופתי מיוחד ואם זה לא עוזר באמצעות אלקטרודה המושתלת בחלק התחתון של עמוד השדרה. פנה למרפאת כאב מרכזית לקבלת טיפול בהתאם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)