מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מסוגל יותר אלוהים לא מסוגלנ'25/09/2011
מצטער. זו לא הודעת "צומי" . ואין מישהו שבאמת יכול לעזור.
ושופך הכל על השולחן.. חבל שבאינטרנט כל האתרים לא אומרים תכלס איך אפשר להתאבד
אם הייתי יודע איזה כדורים לקחת כדי שבאמת יהרגו בקלות בלי להתעורר אחכ עם נזק לגוף הייתי עושה.
בחור בריא נורמלי עד לפני שנה וחצי.
סובל מבעייה רפואית קשה... כאבי תופת כבר שנה וחצי רצוף
לא מסוגל, אין רופא שלא הייתי , תרופות , טיפולים במרפאות כאב.. לא מסוגל
הנה התעוררתי לפני שעות מהכאב לא מסוגל להרדם
מת שהראש יצנח ליפול לישון לא יכול
ההורים . הרופאים חסרי אונים. מה נותר לעשות חוץ מלמות ?
זה לא חיים ככה. אי אפשר מה הטעם לסבול מכאב פיזי כל היום כבר שנה וחצי רצוף.
אלוהים שמישהו יעזור כבר
איך אפשר לאשפז את עצמי ? מה עושים ? בבקשה אני צריך עזרה
יכול להתמודד עם סבל נפשי - לא יכול עם כאב פיזי לא יכול כבר
מישהו יכול לתת לי אינפורמטיבית מקום פשוט שאפשר לאשפז את עצמי ? בלי בירוקרטיות וכו' ? אני אשלם פרטי מכל חסכונותיי... לא צריך קופ"ח...
בבקשה עזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מסוגל יותר אלוהים לא מסוגל - תגובה
ד``ר זאב קריסטל03/10/2011עליך לפרט יותר מה בדיוק הבעייה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה, פירוט
נ'04/10/2011ה -בעייה - (כתבתי פה עליה לפני כמה חודשים . הסיפור די מתמשך)
אבל אכתוב שוב ,
הייתי בחור בריא, בן 34 , עד לפני שנה וחצי.
בעקבות טיפול שיניים- כאבי תופת ..כמו כאב שיניים, באזור שיניים/חניכיים, לסת (+כאבים עמומים באוזן ובגרון לפעמים )
שנה וחצי.. הכאבים רוב היום רצוף... נעים בין התקפות כאבים קשים , לכאבים "נסבלים" איכשהוא (עד כמה שכאבים נסבלים.. נורא להגיד)
לא אפרט אבל -
מבחינה דנטלית (שיניים, פה ולסת, רפואת הפה) - הייתי בכל מקום שאפשר,
בתי חולים, מרפאות כאב, הדסה עין כרם, תל השומר, איכילוב, המון רופאים פרטיים
מנהלי מחלקות וכו'.
נוירולוגים - נטלתי במשך חצי שנה ליריקה (מינון גבוה) ואלטרול - לא עזר, פרט לשיפור בשינה.
כעת - הזרקה למפרק במרפאת כאב.
אחת הבעיות זה חוסר האבחנה (לדברי רופאים זה לא טריגמינל נ' קלאסית (MRI, אגב, תקין - ובכל מקרה לא מדובר על התקפות כאב פעם בכמה ימים, אלא על כאב יותר רצוף ומתמשך ),
מיפוי עצמות הראה קליטה מוגברת באזור הכאבים - אף מומחה (וראיתי הרבה) לא הצליח להסביר את הממצא. כל אחד מפנה לרופא בתחום אחר .
רופא ראה ממצא כלשהו בעצם הלסת - אבל שוב - המומחים בתחום לא רואים סיבה רצינית לכאב (ואני מכבד ומעריך את זה ) ...אבל זה שוב מביא אותי למבוי סתום...
האם זה זיהום בעצם ? לדברי המומחים זיהום שכזה היה מתפרץ אחרי שנה וחצי.
במהלך התקופה החלו כאבי שיניים גם בצד השני של הפה, ואפילו התביישתי לספר כי כבר כמה רופאים רמזו ש"הכל כבר כואב לי" , כאילו שאני ממציא.
בנוסף במהלך השנה וחצי , לאחר הכאבים בלסת, כאבי גב, עורף , ושכמות (+יד שמאל נרדמת בלילה מדי כמה ימים) - שלעיתים קשים מאוד.
מבחינתי היה לי ברור , שכנראה אלו כאבים נלווים לפגיעה - כלומר - שנובעים מלחץ, חוסר שינה טוב וכו'. אבל הכאבים הללו מתגברים, וערכתי בדיקת EMG, שלדברי האורטופד הראתה שמשהו לא בסדר בצד שמאל ,והבעייה כנראה בצוואר.
אבל גם לטענתו - אין קשר בין הצוואר לכאבי השיניים והפה.
אין רופא אחד שמרכז את כל האבחנות .. ואני צריך לנסות בעצמי להבין מה קורה פה.
אם זו פגיעה בעצב ? מדוע הכאבים בשני הצדדים ? אם יש בעייה בצוואר - האם זה מה שגרם לכל הסיפור ? (הסיפור החל אחרי טיפול שיניים)
שמעתי כבר סיפורים מרופאי שיניים , שטיפולי שורש - פתרו לאנשים בעיות שנראו כבעיות צוואר !
אני כבר לא יודע... עייף מכאבים כל הזמן, עייף מללכת לרופאים לרוץ
אבל לשכב בבית עם כאבים - זה לא פתרון. לפעמים מגיעים לכאבי תופת שלוקחים אותי לעזרה ראשונה, ולפעמים גם מורפיום בעזרה ראשונה - מרגיע את כל הגוף - אבל לא מזיז לכאבי השיניים.
זה בערך הסיפור.. אודה לכל עזרה מכל מי שיכול לתרום.
[email protected]
נ'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה, פירוט - תגובה
ד``ר זאב קריסטל09/10/2011שלום רב
מקור הבעייה אצלך ככל הנראה, היא פגיעה באחד מעצבי הפנים. בג'רגון הרפואי כאב זה נקרא כאב נוירופאתי, שמתבטא בכאב תמידי שעמיד לטיפול הרגיל, זאת בהבדל מנאוראלגיה המתבטאת בהבזקים של כאב חד המגיב בד"כ לטיפול בתרופה הנקראת טגרטול. מערכת העצבים של הפנים קשורה לעצבים היוצאים מהחלק העליון של חוט השדרה הצווארי ולכן הכא מתפשט לעורף וגם לצד השני - זה בהחלט מהלך טבעי של המחלה.
יש טיפולים לבעייה שלך במסגרת מרפאת כאב ברמה גבוהה. בין הטיפולים ניתן למנות תרופות נוספות כמו סימבלטה, אופיאטים, ערויים עם תרופות מיוחדות למצב זה, טיפול בגלי ראדיו בתדירות גבוהה לעצבי הפנים ועצבי חוט שדרה עליונים, השתלת אלקטרודות לגרוי חוט השדרה הצווארי העליון ואיזור הכאב בפנים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)