מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצותדניאל15/10/2011
אני סובלת מזה 6 שבועות מכאבים עזים בצוואר ובראש, בתחילה היו גם סחרחורות שעברו. עברתי 2 צילומים בצוואר , סי.טי עמ"ש צווארי +מוח שיצאו תקינים. וכן אמ.אר.אי עמ"ש צווארי שיצא תקין. מטופלת בכדורים אנטי דלקתיים, מההתחלה (החליפו לי כבר 3 סוגים) ללא הועיל, ישנה עם אסיוול כ- 3 שבועות . ישנה הקלה מסוימת בכאבים בבוקר (אולי בזכות האסיול), וככל שחולפות השעות הכאבים מתגברים , בעיקר בלילה. קיבלתי הפנייה למרפאת כאב (תור בעוד חודשיים) ןתור לנוירוכירורג מומחה לעמ"ש , אם כי נראה לי קצת לא הכיוון אם בדיקות העמ"ש יצאו תקינות. קופת חולים נראית לי קצת מנומנמת לאור העובדה הייתי בריאה עד אותה נקודת זמן (בת 42). , אני מעוניינת לגשת למומחים ולעשות בדיקות באופן פרטי כדי להתקדם, כיוון שאינני עובדת תקופה ארוכה ויש לי ילדים קטנים. לאילו מומחים כדאי לי לגשת? אילו סוגי בדיקות כדאי לי לעשות? (אמ.אר.איי רקמות רכות של צצואר, אמ.אר.איי ראש). האם יתכן שמדובר בפיברומיאלגיה? אודה לתשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות - תגובה
ד``ר זאב קריסטל29/10/2011שלום
הכאב שאת מתארת יכול לנבוע מבעייה בחוליות העליונות של עמוד השדרה הצווארי או שמקורו בשרירי העורף. ניתן לשלול מקור שרירי ע"י הרפייה, דיקור סיני, כירופרקטיקה שימוש במכשיר TENS, הסננה שרירית עם חומר הרדמה מקומית+ סטרואידים וכדומה.
אם הבעיה לא נפתרה, הזרקות לפרקים הקטנים של החוליות הצוואריות של עמוד השדרה ואחר כך טיפול בגלי רדיו יכול לתת את המענה. עליך להגיע למרפאת כאב טובה להתחלת טיפול בהתאם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)