שלאה לד"ר זאב קריסטל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלאה לד"ר זאב קריסטל
    רחל פיסטינר
    30/10/2011

שלום
    שמי רחל , ב1/7/11 עברתי שתלים בלסת עליונה , לאחר 10 ימים החלו כאבים עזים
    בעצם הלסת , בעצם מעל העין צמוד לגשר האף , ואף טיפס לראש , חששתי שהכאב מהשתלים , אך הרופא שלל , מאחר והייתי מאוד סקפטית , פניתי לחוות דעת נוספת ,
    הגעתי למרפאה של פרופסר מהדסה ירושלים ששלל את חששותי וטען ששרירי הלסת תפוסים , כך חלפו מספר שבועות נוספים עד שפניתי לאורתופד שקבע שהכאב נובע
    מנוירלגיה אוקסיפיטלית , נכנסתי לפורום שלכם , והופתעתי לגלות שיש קורלציה בין
    טיפול שיניים לפגיעה בעצב , אנא הואל לעזור לי לברר אם אכן כך , וכיצד קורה הדבר
    והאם הכאב עשוי לחלוף , ראוי לציין כי אני אשה בת 52 מעולם לא סבלתי מכאבים , אני בריאה , לא נוטלת כדורים כלשהם , ואוהבת את החיים , הכאב מדיר שינה מעיני וגורם לי למטרד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלאה לד"ר זאב קריסטל

הוספת תגובה

• שלאה לד"ר זאב קריסטל - תגובה

ד``ר זאב קריסטל
    31/10/2011

שלום רב
    סביר להניח שמקור הכאב באחד מעצבי הפנים שנפגע מסיבה זו או אחרת. הטיפול הוא בתרופות נוירולוגיות כמו ליריקה או גבפנטין טיפול בגלי רדיו לגנגליון יכול לתת פתרון במידה והתרופות לא יתנו תשובה מספקת. עלייך לפנות למרפאת כאב טובה ליעוץ וטיפול.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו