ליריקה + טרמדקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליריקה + טרמדקס
    נופי
    13/11/2011

שלום,
    עקב כאבי גב תחתון ממושכים עם הקרנה לרגל, ולאחר נסיונות של זריקות אפידורליות תחת שיקוף וטיפול בגלי רדיו, הועלתה האפשרות שהכאבים שלי הם ממקור עצבי והוחלט לנסות טיפול בליריקה.
    התחלתי טיפול בליריקה 300 + טרמדקס OD200, לאחר שבועיים הועלה המינון של הליריקה ל-.450 . כבר עבר שבוע נוסף ואין הקלה משמעותית. יש הקלה מסויימת רק בתנאי שאני לוקחת גם את הטרמדקס.

א. האם ניתן כבר להסיק מסקנות לגבי יעילות הליריקה במקרה שלי או שכדאי עוד לחכות.
    מהו פרק הזמן שצריך לחכות מרגע התחלת הטיפול ועד להסקת מסקנות סופיות.
    אני יודעת שיש אפשרות להעלות את המינון עד ל-600 אך האם יהיה טעם בכך אם עד עכשיו אין הקלה משמעותית?

ב. ידוע לי שטרמדקס עלול למכר. מהו פרק הזמן שבו מותר לקחת את התרופה מבלי שתהיה סכנת התמכרות?

אשמח לקבל את תשובתך
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ליריקה + טרמדקס

הוספת תגובה

• ליריקה + טרמדקס - תגובה

ד``ר זאב קריסטל
    19/11/2011

שלום נופי
    אין הבדל באפקט הקליני בין מינון של 150 מ"ג ל-300 מ"ג. ההקלה בכאב אצלך נובעת כפי הנראב מהטרמדקס ולכן רצוי שתעלי במינון שלו עד ל300 מ"ג ךיום או לחילופין לעבור לתרופה חזקה יותר כמו טארגין או אוקסיקונטין.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו