כאבים מתמשכים על רקע של PTTD.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים מתמשכים על רקע של PTTD.
    בת אל
    31/01/2008

שלום לצוות הפורום!
    אני בת 19 מזה ארבע שנים יש לי דלקת הגיד הטיביאלי האחורי (PTTD לא דלקת רק של הגיד).
    בשנתיים הראשונות היתה דלקת עם כאב יחסית מתון, לאחר מכן 10 חודשים של הפוגה בכאבים (דלקת עם כאבים רק בעת מגע באזור).
    לפני חודש וחצי יש החמרה בכאבים בחודש הראשון הטיפול שניתן היה מנוחה וכדורי איבופרופן בעת הצורך (3-4 כדורים ביום )ולאחר מכן שזה לא הועיל ניתן נקסין שגם הוא לא עזר .
    כרגע ללא משככי כאבים .
    מה הטיפול המתאים ביותר לכאב כזה (ישנו כאב ברמה בערך של 4+/- ברגיל ובגלי כאב-כל חצי שעה בערך גם בלילה מגיע לרמה של 7-8+ ).
    אני נמצאת כרגע בתקופה של בדיקות לפני החלטה על המשך טיפול ושיכוך הכאבים חיוני להמשך (פיזיותרפיה ותפקוד רגיל שרות לאומי במד"א) ושוקלים ניתוח.
    אשמח לתשובה בת-אל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים מתמשכים על רקע של PTTD

ד``ר זאב קריסטל
    01/02/2008

שלום בת אל
    בשלב שתרופה נוגדת דלקת כמו איבופרופן איננה נותנת אפקט משכך כאב משביע רצון, יש להוסיף לה תרופה מחזקת ולא להפסיק את הטיפול. ממליץ על תוספת אופיאטים חלשים כמו אלגוליזין או טרמדקס. מריחת מקומית עם משחות כמו וולטרן וזוסטריקס מספר פעמים ביום יכולה לעזור.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו