כאבים ממושכים בצד משאל+רגל שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ממושכים בצד משאל+רגל שמאל
    מירי
    09/12/2011

שלום רב,אשמח לעזרה

כבר תקופה ארוכה מעל שנה וחצי אני סובלת לסירוגין (כל תקופת זמן) מכאבים בצד שמאל מתחת לצלעות ,בד"כ זה מתלווה יחד עם כאב ברגל שמאל עד הברך ולפעמים כל הרגל,לעתים כאשר מיששתי באזור הצלעות יכולתי להרגיש מן גיד שנע.

אני היום נמצאת בהריון בשבוע 25 והכאב חזר וממש מציק לי עד כדי כך שקשה לי לישון בלילה,יש לציין שלא מדובר בסוג של כאב לב או בטן,עברתי אולטסאונד והכול היה תקין,הרופאה טענה שזה יכולה להיות עצב שתפוס,אני ממש נואשת כי הכאבים לא עוברים ושבים עלי כל הזמן בייחוד עכשיו שאני בהריון

אשמח מאוד לכל עצה

בברכת תודה ענקית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים ממושכים בצד משאל+רגל שמאל - תגובה

ד``ר זאב קריסטל
    11/12/2011

שלום רב
    הסימפטומים שאת מתארת מתאימים לטיפול בהזקרה מקומים של תרופת הרדמה מקומית יחד עם סטרואיד למקום הנקרא trigger point , משם הכאב מוקרן לרגל. פני למרפאת כאב לקבלת הטיפול.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה,הטיפול אסור בהריון נכון?

מירי
    13/12/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו