כאב בעצב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בעצב
    ענת
    31/01/2008

לפני שנה וחצי עברתי שיקום פה מלא, (שכלל סתימות, עקירות, ניתוחים וכדו'). חודשיים לאחרי סיום הטיפולים החלו להופיע כאבים עזים בצד הימיני של הפה למעלה, (לא בשן) הלכתי לבדיקות אצל רופאים לבדוק ממה נובע הכאב , ומשם הפנו אותי למס' מומחים(כגון: אף אוזן וגרון, נורולוג, פה ולסת ) אחרי סבב ארוך ומטיש אף אחד מהרופאים לא מצא את סיבת הכאב, הופנתי לרופאה פרטית שלטענתה נפגע העצב כתוצאה משיקום הפה (מהטיפולים הרבים) וטענה שיש כדור שיוכל לעזור לי שמו של הכדור אלטרולט 10 מ"ג נטלתי כדור זה פעם ביום במשך חודשיים ולא הייתה שום תוצאה או הקלה בכאב ובאי נוחות , פניתי אליה שוב והיא החליפה לי את סוג הטיפול לכדור קלונקס נטלתי אותו במשך חודש ושוב לא היו תוצאות, ובינתיים הכאב גובר.. חזרתי אליה שוב והיא נתנה לי כדור בשם אלטרול 25 מ"ג אני נוטלת כדור מזה חודשיים ועדיין לא ניכר שיפור בכלל. האם יש פתרון לטיפול עבורי? האם יש סיכוי שעצב זה נפגע תמידי ואין אפשרות לטפל בזה בכלל? אובדת העצות ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בעצב

הוספת תגובה

• כאב בעצב

ד``ר זאב קריסטל
    01/02/2008

שלום ענת
    לצערי קימת סבירות גבוהה שאמנם הכאב אותו את מתארת מקורו בנזק לעצב, כאב נוירופאטי בלשון רפואית. לא ברור לי למה הרופאה שטיפלה בך לא הפנתה אותך למרפאת כאב, שכן לפי הטיפול שהיא נתנה לך ברור שאין לה ידע מלא בנושא. לגבי התרופה אלטרול המינון המינימאלי לקבלת אפקט טיפולי הוא 75 מ"ג (3 כדורים הנלקחים ביחד לפני השינה). מבחינת הקלונקס רצויי להשתמש בתרופה נוירולוגית ספציפית יותר - מתחילים עם טגרטול (שלוש פעמים ביום) ואם לא מקבלים אפקט משביע רצון יש להחליף לתרופות מהדור החדש: גבאפנטין ופרגבלין (ליריקה).
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• fכאב בעצב

ענת
    01/02/2008

תודה על התשובה, מה אתה ממליץ לי, לפנות למרפאת כאב, או לקחת את הכדורים שהמלצת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו