הבחנה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבחנה?
    פלוני אלמוני
    20/12/2011

אני סוחב פציעה כבר כמעט שנתיים (תאונת אימון בצבא) .
    נפגעתי באזור העליון של הגו ומאז הכאבים לא עוזבים אותי :
    קושי בשינה , קושי גדול מאוד בבוקר באופן יום - יומי וכמוכן כל 5-6 ימים מגיעה כאב שמשתק לי את זרוע , כתף ושכם ימין ולפעמים גם את הגו התחתון . הכאב הוא חד - מרגיש כמו שריפה ואני משותק טוטלית , מפסיד ימי עבודה בזמן ההתקפים , מתקשה מאוד להתעורר ולהירדם , ומוקף בכאב לאורך כל היום ( בדרגות משתנות).
    התחלתי טיפול רק לאחר כשנה וחצי מהפציעה בגלל הפחד שטיפול בבעיה ידרוש ניתוח , והאחרון לא בא בחשבון בגלל סיפור שנחשפתי אליו בנוגע לניתוחים באזור עמוד השדרה.
    הכאב חיסל לי את ההנאה מהחיים באותה תקופה.
    פתחתי את הסיפור עם רופאת המשפחה (המקסימה) שלי והיא רשמה לי etopan(שלא עזר כלל) והפנתה אותי לפיזיוטרפיה ( שעזרה רק כמקלת כאבים בשעה - שעתיים שאחריה).לאחר מכן נרשמו לי:
    arcoxia-שעזרה מאוד בהתחלה ואחר כך בכלל לא.
    brexin-שרק עממה את הכאב ולא הפסיקה את ההתקפים.
    swiss relief- שלא עזרה כלל.
    zaldiar-שקיבלתי היום ובנתיים מזכיר לי את הbrexin.
    אני בחור צעיר , בן 23 שחי כמו בן 60.אני עצבני לרוב - בעיקר בבקרים , והטיפול לא ניראה באופק.
    הבעיה שבגינה אני משתף אותכם בסיפורי היא בגלל שהיום הבנתי שהמצב הרפואי שלי אפילו עוד לא הוגדר (ככה אמר לי הרופא - המקסים גם הוא -ממרפאת הכאב , ורציתי לדעת : האם המצב המתואר לעיל מזכיר לכם איזו שהיא אבחנה רפואית ;
    אני לחוץ מאוד , כי אני יודע שבלי הגדרה , שבזמנה תביא לטיפול מדויק ,הדרך עוד ארוכה..
    אני יתאר שוב : כאבים תמידיים בכל הגו העליון , בכתף ימין ובזרוע ימין .
    הכאב מרגיש כאילו מישהו לוחץ לי בחוזקה בכל מיני נקודות בגו.
    כאבי תופת בבקרים וקושי גדול להרדם בערבים וכמוכן התקפים שמזכירים שריפה ודקירות כל 5-6 ימים.
    אודה מאוד להתייחסותכם .
    שלכם , פלוני אלמוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבחנה?

הוספת תגובה

• הבחנה? - תגובה

ד``ר זאב קריסטל
    24/12/2011

שלום
    אין לי פרטים לגבי ממצאים בצילומי CT ו- MRI של עמוד שדרה גבי וצווארי. מיפויי עצמות גם הוא יכול להוסיף אינפורמציה. נראה שהמדובר בבעיה בעמוד שידרה גבי עליון, שניתן לטפל בה במסגרת מרפאת כאב מקצועית על ידי הזרקות תחת שיקוף רנטגן ובהמשך על ידי גלי ראדיו. טיפול על ידי השתלת אלקטרודות בחלל האפידוראלי יכול לתת תשובה במקרים עקשניים שאינם מגיבים לטיפול.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו