מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בחזהקרין שפיצר23/01/2012
שלום,
אני בת 32, מזה כארבעה חודשים אני סובלת מכאבים בחזה. במשפחתי היסטוריית מחלות לב (אבי עבר התקף לב ולאימי יש פירפור פרוזדורי), הכאבים מלווים בלחצים בחזה ובנוסף משך כל הזמן הזה אני שומעת את הדופק שלי כמעט כל הזמן (בהתחלה חשבתי שהוא מהיר אבל עם הזמן הבנתי שהוא לא מהיר פשוט מורגש מאד), בעיקר בלילה. הכאב מאופיין במין לחץ/התרגשות. אני חיה חיים מאד אינטנסיביים אבל אני לא חשה חרדה (לפחות לא מודעת) מתפקדת היטב וגם ישנה היטב. עשיתי מיליון בדיקות, דם, אקג, אקו לב, אולטרסאונד שד, הכל יצא טפו טפו תקין. יחד עם זאת זה לא עובר. אני סוג של "מתרגלת" לחיות עם זה אבל הרגשת הבטן היא שאולי כדאי לבדוק עוד.
קראתי פה קצת בפורום על מצב של עודף אדרנלין או של התכווצויות כלי הדם בשריר הלב (X Syndrome) אשמח לשמוע על זה עוד.האם מדובר במצב שיש בו סכנה?
אם כבר הייתי אצל קרדיולוג שעשה בדיקת אקו וגם מבחן מאמץ ומצא שהכל תקין מה מומלץ לעשות? איך מאבחנים אם זה באמת המצב הזה של עודף אדרנלין ובאופן כללי אשמח לשמוע המלצה על איך ומה כדאי לעשות, מה הגוף שלי מנסה לומר?.
שמחה שיש לי דופק פועם אבל מעדיפה שלא לשמוע או לחוש אותו כל הזמן :-) (שיעבוד בשקט)
תודה
קרין שפיצר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בחזה - תגובה
ד''ר תמר ישר28/01/2012קרין
מציעה להפנות אתשאלותיך לקרדיולוג.
הצעתי כדי להוריד את רמת התחושות פני למטפל בדימיון מודרך שיכול מאד לעזור!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)