מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב ניורופטי חמורמיקי01/02/2012
שלום,
לפני כשלוש שנים עברתי תאונת דרכים, כתוצאה מהתאונה נקרעה לי רצועת האגודל ביד שמאל, נתלשה לחלוטין עם חלק מהעצם החוצה.
בהמלצת האורטופד שטיפל בי בשנה הראשונה שלאחר התאונה, הסתובבתי עם סד שישמור לי על האצבע, ונמנעתי מניתוח - שהרי לכל ניתוח יש סיכון, וקיווינו שאסתדר בלעדיו.
בהמשך טופלתי אצל אורטופדים שונים ומומחה לכף יד שקבע שעלי לעבור ניתוח שחזור UCL מפרק MP במידה ואני רוצה לחזור לכשירות תפקודית. לא היתה לי יכולת אחיזה ופתיחה של 43%
כעבור כשנה וחצי של המתנה מייגעת וכואבת, עברתי את הניתוח במהלכו שוחזרה בהצלחה רצועת האגודל שלי. מאז אני סובל מכאב עז באיזור, וזקוק באופן קבוע לתרופות מרשם נרקוטיות כגון פרקוסט וטרגין 20-40מ"ג ביום וזאת לאחר שניסיתי סלקוקס, ארקוקסיה, טרמדקס, ליריקה ואופטלגין כמו מים.
מומחה כף היד קבע לפי ממצאי רנטגן / CT שיש פגיעה עצבית ואמר לי שאין ביכולתו לעזור לי יותר והפנה אותי למרפאת כאב.
הפרקוסט והטרגין יעילם יחסית, אבל נדרשה עליה במינון לאורך הזמן כדי להשיג אפקט של הרגעת הכאב, ועם העליה במינון החמירו גם תופעות הלוואי של התרופה - 4-6 פעמים בשבוע אני מקיא במשך שעתיים או שלוש לאחר לקיחת התרופה וכל היום יש לי בחילה, חוסר תאבון, חולשה ועייפות.
יש לציין שללא התרופות איני מצליח לישון כלל תקופות ארוכות בגלל הכאבים העזים והרגשת הנימול.
לאורך התקופה מאז הניתוח עשיתי פיזיוטרפיה לטובת חיזוק היד ושיפור התנועה, טיפולי חום/קור, וטיפולי אקופונקטורה נגד הכאב שהועילו מעט מאוד.
האם יש טיפול לא תרופתי אשר יכול להועיל? כגון צריבת עצב, ניתוח מתקן, או תהליך אחר אשר יכול לעזור במצבי? כרגע רופאי אומרים לי שכנראה אצטרך ללמוד לחיות עם מצבי הנוכחי.
תודה רבה,
מיקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב ניורופטי חמור - תגובה
ד''ר תמר ישר04/02/2012מיקי שלום
צר לי על הסאגה שעברת ניראה לי שמיצית כמעט!!!את כל האפשרויות
שווה לנסות קאנביס רפואי במקום כל התרופות שהזכרת לשם קבלת איכות חיים !
שנית שווה להתייעץ עם מומחה בתחום הנוירוליזיס ד״ר רוחקינד שמעון -נוירוכירורג אשר התחום שלו ״תיקון״ בעיות עצביות
הוא עוב בבי״ח איכילוב שווה לשמוע מה הוא אומר!!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה.
מיקי05/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)