כאב לא מוסבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב לא מוסבר
    רוני
    10/02/2012

שלום
    לפני כשבועיים החלתי לסבול מכאב עמום בגב תחתון שמאלי אחורי, אשר בימים הראשונים הופיע רק בעת שכיבה והיה כה חזק עד שלא הצלחתי להירדם. רופא המשפחה אליו פניתי קרא לו בשם "כאב לומבארי" ושלח אותי לסדרת בדיקות, מתוך מחשבה שמדובר במשהו כלייתי, אולי אבנים.
    תוצאות בדיקות דם ושתן היו תקינות.
    צילומי אולטרה-סאונד וסי-טי כליות ודרכי שתן לא העלו דבר - בפרט, לא התגלו אבנים.
    מאחר והכאבים לא מחריפים כאשר אני מכופף את הגב קדימה, אחורה ולצדדים, הרופאים שללו גם רקע אורטופדי.
    מאז, מיקומו של הכאב השתנה והוא כבר לא נמצא בגב התחתון. הכאב מתבטא כעת כצריבות עמומות במספר נקודות בין אמצע הבטן, כלפי מטה, וחלקה השמאלי של המפשעה. מטריד מאוד. אין סימנים חיצוניים.
    לפעמים הכאב מתחזק עד כדי כך שאני מצליח ולתפקד ולישון רק בעזרת קומבינציה של כדורי אדוויל ורוקאסט פלוס.
    אשמח לעצה - איזה עוד בדיקות כדאי לעשות?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב לא מוסבר

הוספת תגובה

• כאב לא מוסבר - תגובה

ד''ר תמר ישר
    18/02/2012

רוני
    פנה לרופא כירורג שיעשה הערכה ואולי אולטראסאונד בטן
    באם לא תימצא סיבה ביונית כמו הרניה פנה לאורטופד לביצוע ct כמוסד שידרה מתני
    בהצלחה
    ד״ר ישר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה פרוש ""

רוני
    18/02/2012

רשמת "כמוסד שידרה מתני "
    המילה "כמוסד" לא ברורה... אנא, הסבירי כוונתך
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה פרוש "" - תגובה

ד''ר תמר ישר
    28/04/2012

התכוונתי לעמוד שידרה מותני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו