מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זאב היקר שלום רב!יהודה קשת07/02/2008
אני מתאמן לקראת הצבא באימוני כושר קרבי במכינה בה אני לומד.
לפני כשבועיים היה לי יום סיירות לאחר כמה ימים הרגשתי כאבים בברכיים שמתבטאים כמין לחץ על הברך זה קורהלאחר ריצה ארוכה או מהירה מאוד! וזה קורה מעט לאחר קפיצות או כשאני מפעל לחץ על הברך.
ביקרתי אצל אורטופד והוא אמר שאין לי כלום וגם אם בכל זאת יש משהו,אי אפשר לאבחן את זה לאחר שבועיים,צריך לחכות לפחות חודש וחצי,
הבעייה היא,שיש לי גיבוש לשייטת עוד חודשיים ואני חושש שהכושר שלי ייפגע מאוד עד אז.
מה לדעתך מקור הבעייה? ומה אתה ממליץ לי לעשות?
תודה רבה,תזכה למצוות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בברכיים
ד``ר זאב קריסטל09/02/2008שלום גבי
כאב בברכיים לאחר פעילות גופנית מאמצת הוא תופעה שכיחה אצל ספורטאים ונובעת כפי הנראה מתגובה דלקתית בגידי הברך (דומה להופעת יבלות בעור לאחר מסע מפרך). הטיפול הוא בעיקר תמיכה ברקמות הרגישות - חבישה אלסטית וכן טיפול תרופתי כמו משחת וולטרן או כדורים נוגדי דלקת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)