מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גראס רפואי לכאבאני05/03/2012
שלום. בן 33. סובל 9 שנים מכאב גב תחתון המקרין לרגליים. ממצאים - פריצת דיסק.
ב - 4 שנים האחרונות הכאב התעצם. כל סוגי הכדורים והטיפולים השמרניים לא עזרו.
כיום מטופל במינון מקסימלי (600) של ליריקה וזה גם לא עוזר.
מנתח עמוד שידרה הציע לי ניתוח קיבוע בינחולייתי. לדעת הנוירוכירוג לא בטוח שניתוח קיבוע בכלל יעזור כי לא בטוח שמקור הכאב מהדיסק מה גם שעיקר הכאב אצלי לא בגב אלא ברגליים. כאב מאוד חזק שלא מאפשר לי לישון אלא אם מילאתי את עצמי במשככי כאב (בכמויות אדירות) ורק אז אני נרדם.
לאחרונה, אחרי הרבה שיכנועים, הסכמתי לנסות לעשן גראס רפואי (מידידה עם אישור עקב קרוהן) וזה עזר מאוד ! הרבה יותר מכל כדור ולקחתי הכל ! למעשה מיציתי את כל הטיפולים הקיימים (כולל זריקה תחת שיקוף וצריבת דיסק) למעט ניתוח קיבוע שכלל לא בטוח שיעזור (לדעת נוירוכירוג).
1. מה המדיניות, כיום, למתן גראס רפואי לאדם שסובל מכאב ?
2. מה הפרוצדורה ? האם עליי לבקש המלצה? ממי? (מרופא המשפחה, ממרפאת הכאב בה אני מטופל, ממנתח עמוד שידרה, מהנוירוכירוג ?)
אודה לתגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גראס רפואי לכאב - תגובה
ד``ר זאב קריסטל13/03/2012שלום
קנביס רפואי יכול אמנם להקל על כאב כרוני, כאשר הו ניתן כחלק מטיפול רב תחומי מקיף.
ניתן לקבל טופס המלצה לאישור טיפול בקנביס דרך מרפאת הכאב. האישור הסופי ניתן ע"י מנהל בי"ח אברבנל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)