כאבי גב חריפים.עד כדי הקאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב חריפים.עד כדי הקאות
    אילן
    01/05/2012

שלום,ט
    מזה כחצי שנה הנני סובל מכאבי גב תחתון חריפים ביותר עם הקרנה לאזור המפשעות. טיפול בטרגין 20 ואם.סי.אר 10 כמעט ללא השפעה, במצב שכיבה עם כרית תחת גב תחתון, הכאבים נעלמים כמעט מייד. Ct ע"ש מוטני, ללא ממצאים למעט בקע ואבנים בכליות. כנ"ל ללא ממצאים מיפוי עצמות. אורולוג בכיר באיכילוב קבע שהכאב אינו כתוצאה מהאבנים ושאין טעם לנתח.
    מה עוד ניתן לעשות מאחר ואינני מתפקד רוב שעות היום מזה זמן רב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי גב חריפים.עד כדי הקאות - תגובה

ד''ר תמר ישר
    01/05/2012

אילן שלום
    הנני מציעה לשמוע חוות דעת אורולוגית נוספת ולפנות לרופא כאב כדי לשנות ואולי לשפר את הרכב התרופות ואולי גם להתקדם בברור- MRI בדיקות מעבדה ועוד
    בהצלחה
    ד״ר ישר תמר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה, בדיקות דם ושתן-תקין

אילן
    01/05/2012

למעט כולסטרול גבוה, לא היו ממצאים חריגים.

הרופא הראשון במרפאה האורולוגית קבע שעלי לעבור ריסוק ושלח אותי לבדיקות לפני הניתוח, כששבתי ראה אותי רופא אחר (מאוד לא אדיב), קבע על סמך אותם הצילומים שאין כל צורך בניתוח ושחבל לי להתאשפז סתם.
    חודשיים של הכנה נפשית לאשפוז הראשון בחיי ותקווה ששלושה ימים לאחר מכן אחזור לתפקד, התאדו באחת.

מה בעצם עושה מרפאת כאב בשונה מרופא המשפחה שלי מבחינת בדיקות וכו'?

בברכה,
    אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו