כאב בצלקת הניתוחית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בצלקת הניתוחית
    יעל
    29/07/2012

לפני 5 שנים נותחתי ניתוח פרוקטולוגי. מאז נותרתי עם כאב כרונ כ5 סמ' פנימה בפי הטבעת מצד שמאל. לימים התרגלתי לחיות עם הכאב. בלוקים שונים לא הועילו. לבסוף הוחלט שאשחק עם פרקוסט לפי הכאב. הגעתי למצב שחצי כדור (2.5 מיליגרם) עוזרים לי, והגעתי מקסימום לכדור וחצי ליום. בחודשים האחרונים חלה עליה משמעותית בכאב ועליה במינון, ובשבועיים האחרונים הכאב משתק. הלכתי לכירורג כיוון שהיתה לי תחושה שאולי קרה משהו אורגני, אך לדבריו לא. הוצאה לי סיכה מהניתוח שאכן היתה בנקודה הכואבת, אך זה לא הועיל.1. התחלתי סימבלתה לפני כשבוע. האם יש סיכוי שהסמבלתה תועיל אם טרם החלה להועיל? 2.בנוסף, אני מנסה לרדת במינוני הפרקוסט(כיום 4-5 ליום) על מנת להפחית את הסבילות, אך מרגישה שעוצמות הכאב כמעט בלתי אפשריות. האם יש פתרון חלקי לתקופה בה רוצים להפחית מינוני אופיאטים? 3.. מה דעתכם על השתלת אלקטרודה סקראלית? . 4. האם אופייני לכאב עצבי להשתנות כך ללא כל שינוי בחיי האדם הדואב? תודה מראש וסליחה על האורך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בצלקת הניתוחית

הוספת תגובה

• כאב בצלקת הניתוחית - תגובה

ד''ר תמר ישר
    03/08/2012

יעל שלום
    לשאלותיך:
    1.הסימבלטה יכולה להועיל נסי להעלות המינון ל90 מ״ג
    ואם לא יעזור פני לרופא כאב שירשום תרופה אחרת לכאב עיצב
    2. ניתן להוריד אופייטים בהדרגה במתן משככי כאב אחרים אך לדעתי ,אם התרופות נגד כאב נוירופטי יועילו תוכלי לרדת במינון האופייטים ללא תחליף.
    3.השתלת אלקטרודה סקראלית תוכל לעזור.
    4.כאב עיצבי יכול להשתנות עם הזמן יש לבדוק אם אין גורם אורגני נוסף כמו סיכה הלוחצת על עצב
    יום טוב
    ד״ר ישר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו