מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב בצלקת הניתוחיתיעל29/07/2012
לפני 5 שנים נותחתי ניתוח פרוקטולוגי. מאז נותרתי עם כאב כרונ כ5 סמ' פנימה בפי הטבעת מצד שמאל. לימים התרגלתי לחיות עם הכאב. בלוקים שונים לא הועילו. לבסוף הוחלט שאשחק עם פרקוסט לפי הכאב. הגעתי למצב שחצי כדור (2.5 מיליגרם) עוזרים לי, והגעתי מקסימום לכדור וחצי ליום. בחודשים האחרונים חלה עליה משמעותית בכאב ועליה במינון, ובשבועיים האחרונים הכאב משתק. הלכתי לכירורג כיוון שהיתה לי תחושה שאולי קרה משהו אורגני, אך לדבריו לא. הוצאה לי סיכה מהניתוח שאכן היתה בנקודה הכואבת, אך זה לא הועיל.1. התחלתי סימבלתה לפני כשבוע. האם יש סיכוי שהסמבלתה תועיל אם טרם החלה להועיל? 2.בנוסף, אני מנסה לרדת במינוני הפרקוסט(כיום 4-5 ליום) על מנת להפחית את הסבילות, אך מרגישה שעוצמות הכאב כמעט בלתי אפשריות. האם יש פתרון חלקי לתקופה בה רוצים להפחית מינוני אופיאטים? 3.. מה דעתכם על השתלת אלקטרודה סקראלית? . 4. האם אופייני לכאב עצבי להשתנות כך ללא כל שינוי בחיי האדם הדואב? תודה מראש וסליחה על האורך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בצלקת הניתוחית - תגובה
ד''ר תמר ישר03/08/2012יעל שלום
לשאלותיך:
1.הסימבלטה יכולה להועיל נסי להעלות המינון ל90 מ״ג
ואם לא יעזור פני לרופא כאב שירשום תרופה אחרת לכאב עיצב
2. ניתן להוריד אופייטים בהדרגה במתן משככי כאב אחרים אך לדעתי ,אם התרופות נגד כאב נוירופטי יועילו תוכלי לרדת במינון האופייטים ללא תחליף.
3.השתלת אלקטרודה סקראלית תוכל לעזור.
4.כאב עיצבי יכול להשתנות עם הזמן יש לבדוק אם אין גורם אורגני נוסף כמו סיכה הלוחצת על עצב
יום טוב
ד״ר ישר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)