לידוקאין, חולשה בשריר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לידוקאין, חולשה בשריר
    רועי
    27/08/2012

אני סובל מזה מס' שנים בכאבים נוירופאטיים בחלקו השמאלי של הגוף (מהאצבעות בכף רגל ועד לצלעות, לעיתים עד העורף)

אתמול עברתי טיפול שני של אינפוזיית לידוקאין והיום שמתי לב שאני סובל מחולשה ביד השמאלית עד הכתף,החולשה היא בזרת והאצבע שלידה (קמיצה?) ומהן והלאה כל חצי היד עד לחיבור שלה עם הכתף שם אני מרגיש גם חולשה בשכמה.

יצרתי קשר עם המרפאה שם אמרו לי שלא ידוע להם על תופעת לוואי כזו אולם אני די משוכנע שיש קשר בין השניים.

בכל שנותיי שאני סובל מהבעיה (12 שנה) לא הייתה לי בעיה עם היד, ייתרה מכך, עקב עיסוקי ותחביביי אצבעות הידיים שלי די חזקות.

מה אני יכול לעשות כדי לבדוק את זה?
    האם ישנו קשר? האם ידוע לכם על תופעה דומה?
    תודה מראש על המענה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לידוקאין, חולשה בשריר

הוספת תגובה

• בבקשה תענו לי

רועי
    30/08/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לידוקאין, חולשה בשריר - תגובה

ד''ר תמר ישר
    04/09/2012

רועי שלום
    ברגע שקיימת נוירופטיה משמאל גם יכולה להופיע חולשה בגפה עליונה
    יכול להיות שהמקור ע״ש צאורי על כן מציאה להבדק ע״י נוירולוג בדיקתמ.אר.אי. ע״ש צאוריואי.מ.גי.גפיים עליונות
    בהצלחה
    ד״ר ישר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו