גירוד בתוך הגוף ללא שום סימן חיצוני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוד בתוך הגוף ללא שום סימן חיצוני
    vowg
    29/08/2012

אני בת 35, אם לילדים, הכל בחיי נורמטיבי, ללא בעיות רפואיות בעבר. ב-10 חודשים האחרונים אני מרגישה גירוד פנימי בתוך הגוף, ללא שום סימנים חיצוניים, על העור וכדומה. אני מרגישה את זה בעיקר בחלקים מסוימים בגוף, כולל: אוזניים, שפות, קצות אצבעות, ועוד. אבל באופן כללי זה בכל הגוף. עשיתי את כל בדיקות האפשריות, אולטרה סאונד, בדיקות דם, קיבה, חזה, תפקוד הכבד, בדיקת אלרגיות, כימיה בדם, סוכר, שקיעה, ויטמינים, מינרלים - כל הבדיקות הביאו לאותה התוצאה: הכל בסדר אצלי. רק שלמרות התוצאות הטובות לא השתנה כלום.
    הלכתי יותר לכיוון הלא-קונבנציונלי, ובטיפול הוחלט שמדובר בקנדידה, היות ויש את כל הסימפטומים של קנדידה. התחלתי טיפול מקיף שכלל דיאטה קפדנית, פרוביוטיקה, צמחי מרפא, טבליות "קנדידה-קומפלקס",ביקום. לאחר חודשים של עשיית כל הדברים הגיע שיפור, ופחות גירד לי, אך זה נמשך כמה שבועות בלבד, כאשר אחר כך, ואני מדברת על החודשיים האחרונים, המצב נעשה עוד יותר גרוע מאשר בעבר, וזה ממשיך כך.
    ניסיתי גם משככי כאבים, תרופות נגד אלרגיות כלליות, ועוד, אבל שום דבר לא עוזר לי. ישנן דעות האומרות שזה מגיע מלחץ או מתח נפשי, אבל בתקופה האחרונה, וכוונתי עוד טרם התפרצות הגירודים האלו, לא קרה שום דבר מיוחד שיכול לגרום למתח או לחץ, אין לי קשיים מיוחדים בחיים, או כל סיבה שיכולה להצביע ולהראות שמדובר פה במשהו נפשי\פסיכולוגי.
    אני עדיין ממשיכה ב"דיאטת קנדידה" למרות שלא ברור אם זו אכן קנדידה בכלל! אני חושבת שזה לא קנדידה היות והטיפול שעברתי אינו יעל יותר. לשירותי הבריאות הקונבנציונליים אין מה להציע, וגם לא לאלטרנטיביים. וכמו שאמרתי כל הבדיקות שעשיתי הראו שאני בריאה ושלמה. אודה לכל עצה מועילה
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גירוד בתוך הגוף ללא שום סימן חיצוני - תגובה

ד``ר זאב קריסטל
    27/09/2012

שלום
    יתכן ומדובר כאן בתפקוד לקויי של העצבים הקטנים בפריפריה של הגוף. יש לברר זאת על ידי מעבדה נוירופיזיולוגית ולתת טיפול בהתאם
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני סובלת מאותה בעיה בדיוק

dana
    13/02/2014

שלום
    גם אני סובלת מבעיה זהה
    האם מצאת לכך פיתרון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרוד בגוף

מירי
    04/04/2014

תבדקי את האורטיקריה יכול להיות שזה בכל אופן זאת מחלה אוטו...............

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו