מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קדימה צורןיפעת08/09/2012
לילה טוב
לפני כ 5 שנים עברתי ניתוח וכתוצאה מכך נגרמה לי פגיעה עצבית עם כאבי גב בלתי נסבלים במשך כשנה עד שהגעתי לנורולוג מדהים שגרם לי לחיות מחדש בכך שרשם לי אלטרול 250 מ"ג ליום. בשנה האחרונה ירדתי בהדרגה במינון לפעמים הרגשתי כאב ולפעמים לא לפני כשבוע וחצי הפסקתי לגמרי ועדיין אני מרגישה מצויין מבחינת הכאב כאילו נעלם (אני מקווה) מכוון שאני רוצה להרות ומפחדת לקחת את האלטרול, אך אני ממש סובלת מאז שהפסקתי לא מצליחה להרדם בלילה מגרד בכל הגוף אני חסרת שקט ואפילו קצת עצובה במשך היום אני מאוד עייפה וחסרת סבלנות אין לי תיאבון ירדתי שלושה ק"ג בשבוע וחצי, יש לציין שההחלטה להפסיק את הכדורים הינה על דעת עצמי ניסתי להשיג את הרופא (אז מרפאה פרטית בחיפה) ולא הצלחתי. אני מבקשת עזרה איך ניתן לעזור לי
תודה מראש וסליחה על הסיפור הארוך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קדימה צורן - תגובה
ד``ר זאב קריסטל09/09/2012שלום
אלטרול במינון של 250 מ"ג נשמע כטעות דפוס, אולי הכונה ל - 25 מ"ג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת אלטרול
יפעת09/09/2012נכון סליחה, בדקתי שוב 5 כדורים כל כדור 25 מ"ג סה"כ 125 מ"ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת אלטרול - תגובה
ד``ר זאב קריסטל10/09/2012איך הגעת למינון גבוה ומוגזם כזה? לא פלא שיש לך כעת בעיות גמילה. עליך לרדת בהדרגה במיון - 25 מ"ג כל שבוע.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלטרול
יפעת14/09/2012לא הגעתי למינון הזה על דעת עצמי , ברור שרק עכשיו אני מבינה כמה המינון גבוה
תודה רבה ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)