קדימה צורן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קדימה צורן
    יפעת
    08/09/2012

לילה טוב
    לפני כ 5 שנים עברתי ניתוח וכתוצאה מכך נגרמה לי פגיעה עצבית עם כאבי גב בלתי נסבלים במשך כשנה עד שהגעתי לנורולוג מדהים שגרם לי לחיות מחדש בכך שרשם לי אלטרול 250 מ"ג ליום. בשנה האחרונה ירדתי בהדרגה במינון לפעמים הרגשתי כאב ולפעמים לא לפני כשבוע וחצי הפסקתי לגמרי ועדיין אני מרגישה מצויין מבחינת הכאב כאילו נעלם (אני מקווה) מכוון שאני רוצה להרות ומפחדת לקחת את האלטרול, אך אני ממש סובלת מאז שהפסקתי לא מצליחה להרדם בלילה מגרד בכל הגוף אני חסרת שקט ואפילו קצת עצובה במשך היום אני מאוד עייפה וחסרת סבלנות אין לי תיאבון ירדתי שלושה ק"ג בשבוע וחצי, יש לציין שההחלטה להפסיק את הכדורים הינה על דעת עצמי ניסתי להשיג את הרופא (אז מרפאה פרטית בחיפה) ולא הצלחתי. אני מבקשת עזרה איך ניתן לעזור לי
    תודה מראש וסליחה על הסיפור הארוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קדימה צורן

הוספת תגובה

• קדימה צורן - תגובה

ד``ר זאב קריסטל
    09/09/2012

שלום
    אלטרול במינון של 250 מ"ג נשמע כטעות דפוס, אולי הכונה ל - 25 מ"ג?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת אלטרול

יפעת
    09/09/2012

נכון סליחה, בדקתי שוב 5 כדורים כל כדור 25 מ"ג סה"כ 125 מ"ג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת אלטרול - תגובה

ד``ר זאב קריסטל
    10/09/2012

איך הגעת למינון גבוה ומוגזם כזה? לא פלא שיש לך כעת בעיות גמילה. עליך לרדת בהדרגה במיון - 25 מ"ג כל שבוע.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלטרול

יפעת
    14/09/2012

לא הגעתי למינון הזה על דעת עצמי , ברור שרק עכשיו אני מבינה כמה המינון גבוה
    תודה רבה ושנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו