בעיה במתן אפידורל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה במתן אפידורל
    שירה
    27/09/2012

שלום,
    בלידת בני שהתרחשה בתל השומר לפני כשנתיים קיבלתי זריקת אפידורל. לרופא המרדים היה קשה מאוד למצוא את החלל האפידורלי שלי, הוא ניסה בכמה תנוחות, וכמעט וויתר לפני שבסופו של דבר הצליח. לאחר מכן האחות המיילדת אמרה לי שאם היה זה מרדים פחות מקצועי, הוא לא היה מצליח...
    שאלתי היא: ממה יכולה לנבוע הבעיה? האם ייתכן שמבנה עמוד השדרה שלי בעייתי?
    חשבתי שיהיה נכון, לפני הלידה הבאה, לבדוק מה הייתה הבעיה, כדי שלא יקרה מצב שבלידה הבאה ארצה אפידורל ולא אוכל לקבל, או גרוע מכך - ייגרם לי נזק בעת מתן האפידורל.
    עם איזה רופא מומחה עליי להתייעץ? מרדים? נוירולוג? אורתופד? האם רנטגן פשוט יספיק כדי לאבחן את הבעיה, או שכדאי לבקש MRI?
    תודה רבה מראש,
    שירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה במתן אפידורל

הוספת תגובה

• בעיה במתן אפידורל - תגובה

ד``ר זאב קריסטל
    03/10/2012

עקב בעייה פיזית הנובעת משינויים בגוף ויכולות הגוף בזמן הריון, יש לעיתים קושי בביצוע הזרקה אפידוראלית. אין הריון אחד מלמד על השני ויתכן שההריון הבא יהיה קל יותר עם פחות שינויים בגופך וכתוצאה אפשרות רבה יותר להתקפל, עם הקלה בתנאים לביצוע האפידוראל.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו