כאב עיצבי וניורלוגיה ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב עיצבי וניורלוגיה ..
    גיא הפנר
    28/09/2012

שלום בעבר שאלתי כבר על כאב עיצבי והתשובה שקיבלתי זה :
    כאב עצבי נובע מתפקוד חולני או פגיעה עצבית - העצב משדר נזק לרקמות גם כאשר אין כל נזק הניתן לאיתור. ניתן לטפל מנצב זה על ידי טיפול רב תחומי הכולל תרופות נוירולוגיות ספציפיות, גרויי חשמלי, פיזיוטרפיה ושיקום.

עכשיו ברצוני לדעת האם עלי ללכת לנוירולוג אני סובל מכאב קבוע אני מטפל בטנס חשמלי שמוריד את הכאב לאפס..אבל הכאב חוזר שוב ושוב...בשורש כף יד אשמח לעוד מידע

זה ההודעה שלי בעבר
    שלום רציתי לדעת מה זה כאב עיצבי ? ועוד פרטים על זה.
    אני סובל מכאב עיצבי במפרק שורש כף יד בעברת היד ממצב פרונציה לסופינצה
    עברתי ניתוח ארטוסקפיה חשבו שיש לי קרע בTFCC וניקו לי את הרקמה הסניבואלת ומסתבר שיש לי רק כאב עיצבי ? מה הטיפול
    זה מונע ממני לחיות בסדר יום פעיל ונורמאלי
    אשמח לעוד מידע לגבי טיפול ומה אפשר לעשות ולאן אני פונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב עיצבי וניורלוגיה ..

הוספת תגובה

• ברצוני להוסיף שאלה

גיא הפנר
    28/09/2012

רציתי לדעת איך בכלל מזהים פגיעה עיצבית והאם יש לזה בדיקה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• sunct

קארן
    02/10/2012

שלום
    בני ,15, אובחן לפני 8 חודשים כסובל מטרגימינל ניאורולוגיה. עבר ברורים קשים ואפילו ניתוח mvd.
    נכון לימים אלו הוא נמצא שוב בבית חולים בגלל התקפים הדומים לפרכוסים ומלווים בכאב עוצמתי מאוד.
    ההשערה שהועלתה בזהירות ע"י צוות הרופאים הבאמת מיוחד ממרפאת הכאב היא שמדובר ב sunct.
    שאלתי: האם יש טיפול שיעזור לבני לצאת מהמצב האכזרי בו הוא נמצא כמעט שנה?
    תודה רבה
    חג שמח
    קארן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן...הלוואי ובנך ירגיש טוב

ליאת
    02/10/2012

בס"ד
    כאחת שסובלת מכאבים חזקים,אני מבינה את המצוקה שלך!
    ליבי איתך בתפילה שבנך ירגיש בטוב.
    בזמן שאפשר,תפנקו את עצמכם בהרבה אהבה! דברים שאתם אוהבים וממלאים אתכם אושר!
    הלוואי והכל יהיה בשבילכם טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב עיצבי וניורלוגיה .. - תגובה

ד``ר זאב קריסטל
    03/10/2012

שלום
    הנזק העצבי הוא ככל הנראה קבוע ולא ניתן לריפויי. כאמור ניתן להקל ולשפר את איכות החיים באמצעות תרופות וגרויי חשמלי. אם טנס מעלים את הכאב ניתן לרכוש את המשיר ןלבצע טיפולים בבית מספר פעמים ביום, ככל הנדרש. כמוכן ניתן לבצע השתלת אלקטרודה החלל האפידוראלי לגרויי חשמלי של חוט השדרה, לצורך טיפול קבוע לאורך שנים בבעייה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו